Рубриката Здравен хороскоп е уникална в световен мащаб и се реализира единствено за портала „Лечители“-бг. Благодарим за съдействието на Асоциация здравна алтернатива (АЗА), на Центъра за футурологични изследвания (ЦФИ) и на първия портал у нас за професионални прогностични и езотерични консултации „MagicBul.net“.

Може да поръчвате лична прогноза по зададен въпрос на този линк…

Овен

Понеделник Овните ще са във властта на една неподвижна звезда на небослклона. Тя ще им помага дори да излязат извън контрола да намират бързо своя оптимален фокус и работна концентрация. Липсата на калции и микроелементи, които да буферират обаче при мнозина ще доведе до нервност. За щастие спасителният аспект на Сатурн (в Стрелец) ще отхлаби малко примката около Овните. В сряда приемайте повече течности заради активация на лимфопотока, който ще изхвърля токсини от тялото ви.

В четвъртък менюто е добре при този огнен знак да присъства ударни дози Витамин C заради риск от вирусни заболявания заради позицията на Луната.

Уикендът представителите на Овен (особено родените през третата декада) е възможно да имат проблеми с кръвното налагане. Да се избягва приемът на вино, кафе и солени храни.

Телец

Чревоугодниците от знака могат да бъдат спокойни поне в първите дни на седмицата, защото храна ще се усвоява добре от техните физически тела. Биоенергийните ритми от Космоса в средата на седмицата обаче ще доведат до драматични събития в тялото ви. Сряда и четвъртък при едни от представителите на този земен знак са възможни обостряне на хронични болежки в областта на опорно-двигателния апарат. При други от знака не са изключени травми. При посещения на фитнес е добре да се загряват всички мускули и крайници.

Петъкът Телците под въздействието на Марс ще имат добра работа енергия, въпреки че ще се събудят малко по-трудничко.

Събота салата от къдраво зеле и моркови ще възвърне хомеостазата, която ще бъде подтисната.

В неделята вана с масло от здравец ще рестартира биоенергийния ви статус.

Близнаци

Понеделникът при Близнаците ще бъде по-нервен заради наличието на неблагоприятна звезда в техния хороскоп на биоритмите.

Вторник звездната конюнктура е по-благосклонна към вас. При добър хранителен режим поне три пъти на ден ще сте в кондиция да отметнете доста работа.

В сряда не се подавайте на внушения отстрани, тъй като лесно ще излизате от баланс заради по-възрастни роднини и колеги.

В четвъртък Луната в Риби ще нарани вашето Слънце. Това може да се отрази както към нервност, интриги в обкръжението ви, така и вирусни заболявания, алергични реакции. Петъкът са възможни инциденти като подхлъзвания върху лед или мокър под, така че внимавайте.

Седмичното меню при близнаците задължително да включва Цинк и Йод.

Събота и неделя ще имате енергия, но последния ден използвайте за възстановяване на биобатериите. Масаж или вана с масло от мащерка ще ви подейства хем релаксиращо, хем тонизиращо.

Рак

Седмицата при Рак започва ударно. Въпреки нестабилната на моменти енергия те ще успяват да отметнат доста работа.

Вторникът планетите според седмичния хороскоп на биоритмите ще предизвикат нервност у мнозина. Нестабилната на моменти енергия ще се отразява в липса на концентрация и главоболие.

Средата на седмицата не е благоприятна за операции на апендикса, вените, роговицата на очите, слуховия нерв на ушите, костите и ставите на глезените , сухожилията. Четвъртъкът е успешен за вас, но не прекалявайте с водните процедури.

Петък Раците да приемат повече течности. Фреш от цвекло ще стабилизира виталитета ви.

Събота и Неделя се препоръчват преходи в планината, посещение на фитнес и закалителни процедури. В сока ви трябва да пристава грейпфрутът заради действието на Марс върху биоенергетиката ви. Вана с масло от розман ще ви презареди за новия работен цикъл.

Лъв

Понеделникът на мнозина от Лъвовете ще донесе неразположения. Звездната конюнктура при някои от знака може да се проектира в сприхавост. При други ще има подновяване на стар проблем или респираторно заболяване. Неприятната конфигурация на небосклона ще отшуми обаче след като премине колизионната конфигурация на Юпитер в Лъв.

След сряда ще сте в кондиция. Междувременно лимонът ще балансира нараненото от Луната при вас Слънце – което е биоритмичният извор на живота не само символно.

Петък приемайте чай от мащерка и маточина, за да завършите работната седмица на крак без излишни конфликти и да компенсирате намаления виталитет. Денят е добър за втора и трета декада от знака, които се борят с хронични неразположения.

Събота и неделя може да посещавате фитнес, но целящите да отслабнат обезателно да редуцират приема на захарни и тестени изделия.

Дева

Понеделникът за мнозина от Девите ще е по-хармоничен от обичайното. Липсата на калий в организма ви заради действието на Северния Лунен възел ще оказва своето влияние. Приемайте салата от авокадо, за да сте трудоспособни и в тонус.

Вторникът е благоприятен за Девите за лечение и профилактика на заболявания на нервната система, както и за процедури, подобряващи кръвообращението.

В Сряда отрицателното влияние на космичната енергия ще се отрази на Девите предимно от втората декада със схващания и стомашни неразположения.

Четвъртък е по-хармоничен. Енергията ви е стабилна.

Петък представителите на този земен знак могат да започнат плодов полуден с прием на фреш от цвекло и морков.

Събота и Неделя Девите да предприемат пътуване, което ще ги освободи от натрупания стрес на работното място. Вана с масло от шипка е във вашата енергийна вибрация за тази седмица.

Везни

Везните ще имат проблеми в началото на седмицата, ако решат да компенсират липсата на сън и виталитет с кафета и енергийни напитка. Звездната конюнктура подсказва, че към сряда това ще даде своя ефект върху организма ви. За да подтиснете ефекта на бъбречната енергия е добре да разтоварите с чай от полски хвощ. Той ще намали кристализация в бъбреците и, а диуретичното му действие ще ви освободи бъбречните легенчета.

В четвъртък ще имате повече сили от обичайното. Увеличената сексулна енергия под конфигурацията на Плутон ще ви помогне да завършите седмицата в добро настроение. Събота спортувайте, а неделя пирувайте. Тази мъдрост ще важи за вас, заради някои предизвикателни аспекти, които крият риск от травми в последния ден от седмицата.

Скорпион

Представителите на този воден ще имат хармоничен енергиен стълб в началото на седмицата.

Вторникът крие рискове за хората с хипертония, които не трябва да прекаляват със кафето, червеното вино и солените храни.

Срядата избягвайте да пренатоварвате зрението си заради позицията на Луната.

В Четвъртъка, позволете си риба, с което да укрепите функционалността на мозъка и да захраните клетката с белтък.

Предизвикателните аспекти на небосклона в Петък отминават, а Луната е растяща. Хората, желаещи да отслабват трябва да намалят консумацията на мазнини и въглехидрати и да заложат на природосъбразен режим на хранене с повече сурови плодове и зеленчуци.

Сок от мандарини и портокал е в енергийната вибрация на вашето тяло за тази седмица заради хроматичната вибрация и съдържанието на витамин C.

Събота и неделя спортувайте активно, като избягвате спортове свързани с вода ( и сняг) заради повишен риск от травми.

Стрелец

Седмицата започва за Стрелците с нарушен психо-емоционален баланс.

Във вторник положението се променят заради преминаването на Луната във въздушния знак Водолей. Тя прави хармонични аспeкти спрямо вашата биоенергийна контектура.

В сряда избягвате физическото натоварване заради риск от травми в сухожилията.

Четвъртък не консумирайте каквото ви попадне пред погледа заради риск от алеригии.

В Петък енергийният стълб е стабилен. Може да помислите за посещение във фитнес стига да не клякате с големи тежести с щанга. Уикендът при Стрелците се очертава по-напрегнат заради изострена чувствителност.

Козирог

Представителите на този земен знак значително ще увеличат своята физическа сила заради действието на планетите в хороскопа на биоритмите. Изключение правят родените през третата декада от знака, които в началото на седмицата ще имат стомашни неразположенията.

Началото на седмицата ще направи неблагоприятен аспект на Луната във Водолей спрямо слънцето на родените през третата декада. Приемът на повече зеленчуци за поддържане на алкалния баланс е задължителен през цялата седмица. В края й ще бъде повишен рискът от настинки. Решилите да започнат диета да я стартират след сряда. В четвъртък избягвайте ходенето на фитнес заради риск от травми.

Петък енергията ви е нестабилна, компенсирайте с чай от мащерка, която е биогенен стимулатор.

Събота и Неделя релаксирайте със слушането на хубава музика и салата от ряпа заради действието на Нептун. Не пренасяйте офиса си вкъщи.

Водолей

Седмицата очертава някои предизвикателства в здравословен аспект на Водолеите. В понеделник част от представителите на този въздушен знак ще имат намален виталите. Рискът от настинки може да бъде минимизиран с прием на биогенни стимулатори-ударни дози сок от лимон с манов мед.

Вторник от проблеми с кръвното налягане за застрашени родените през втората декада от знака. Избягвахте солени храни и пренапрежение.

В сряда сутринта Луната във Водолей прави дисхармоничен аспект с Юпитер в Лъв. Могат д а се обострят хронични болежки в симпатичната нервна система, както и при усвояването на храната.

Четвъртък енергията е в своя минимум, така че не се претоварвайте. Петък приемайте по-големи количества вода. През Уикенда релаксирайте с любимото си хоби. Ходете пеша в парка и освободете съзнанието от натрапчивите мисли.

Риби

Рибите ще започнат нервно в понеделника. Една случай може да ви извади от равновесие заради неблагоприятната позиция на Луната, чийто магнетизъм ви влияе

Вторник имате добър енергиен заряд и ще отметнете голяма част от работата си за седмицата.

Сряда имунитетът ви е силен. Въпреки това спазвайте необходимите изисквания за природосъобразен ритъм – сън, три хранения, бодърстване до 23 часа, след което почивка.

Синтезът на мелатонин в четвъртък ще бъде понижен, поради което мнозина от знака могат да изпитат неразположение. Възможно е активацията на хронични проблеми с кожа и опорно-двигателен апарат особено при родените през втора и трета декада.

Петък гонете наптрапчивите мисли с четенето на вицове или други развлечения. В Събота пазете гърба си заради риск от дископатийни болежки.

Неделя може да поспортувате, ще ви се отрази релаксиращо. Аромат на здравец или вана с такова масло ще извади съзнанието ви към повърхността от дълбините на вашите терзания.

Lechiteli.bg