Рубриката Здравен хороскоп е уникална в световен мащаб и се реализира единствено за портала „Лечители“-бг. Благодарим за съдействието на Асоциация здравна алтернатива (АЗА), на Центъра за футурологични изследвания (ЦФИ) с портал „MagicBul.net“.

Може да поръчвате лична прогноза по зададен въпрос на този линк…

Овен

Понеделникът за Овните ще бъде активен. Ще се чувстват тонизирани и с енергия. Силата на Марс ще помага да действате дейно по всички фронтове (особено родените през първата декада), стига да не преминавате границата на разумния риск. От друга страна съвпадът на Марс и Венера ще благоприятства козметични процедури, започването на диети, изчистването на шлаки от организма. Във вторник маските за лице и овлажняващи кремове ще имат ефект върху кожата ви, приемайте повече течности.
Сряда преминава под знака на Луната, чийто електромагнетизъм ще повиши уязвимостта на Овните (особено родените през трета декада) към вируси. Приемайте ударни дози витамин С с фреш от лимон.
Четвъртък представителите на този кариднален знак ще се чувстват относително спокойни и пълноценни.
Петък биоритмична провокация ще дойде от Уран. Тук неговото влияние може да се проектира с мигренози болки или сприхавост. Не отричаме фармацевтичните болкоуспокояващи, но биоенергетиката се възстановява успешно с някои билкови комбинации като мащерка и чай от роза. Събота и Неделя, онези, които предприемат пътуване да бъдат нащрек заради липса на ментален фокус.
Неделя посещение на фитнес ще ви подейства тонизиращо и релаксиращо. Нещото , което е в седмичната биоенергийна вибрация на Овните се нарича портокал. Освен като безспорен източник на витамин С, той ще балансира в дните, когато страдащите от подагра и ревматизъм ще са по-уязвими.

Телец

Телците в началото на седмицата ще бъдат по-чувствителни. Универсалният целител Слънцето ще ви зарежда с оптимизъм и сили. Родените под знака на този земен знак ще трябва да намалят приема на течности. Рискът пред вас са инфекции на гърлото заради влиянието на звездата Бета Касиопея.
Във вторник са възможни леки неразположения, свързани с проблеми в щитовидната жлеза (родените през втората декада), раздразнителност, обща отпадналост. В този ден е добре да се избягва подписване на важни документи заради разсеяност и риск от недоразумения.
Сряда Луната преминава във въздушния знак Близнаци. Родените през първа декада на Телец няма да се чувстват комфортно, тъй като енергийният им стълб ще бъде нестабилен.
Четвъртък компенсирайте намаления виталитет на чревната си флора с фреш от червено цвекло, ябълка и кисело мляко, но не директно от хладилника.
Петък Телците ще са в кондиция след 11 часа. Влиянието на една щастлива звезда ще се проектира благосклонно към хората започващи диети, а Венера пък ще закриля търсачите на флиртови ласки. Събота и Неделя прекарайте повече време на открито. Медитация в следобедните часове на неделя ще ви освободи от стрес фактора. Елементът на седмицата, който трябва да присъства обезателно в храната ви се нарича селен.

Близнаци

Началото на седмицата за Близнаците ще бъде сравнително спокойно. Включването на джинджфил при родените през втората декада ще тушира проблемите в гърлото в зародиш.
В сряда неблагоприятен аспект към Меркурий ще доведе до спад в нервната устойчивост (при родените в началото на знака).
Четвъртък енергията ви е стабилна. Приемането на сок от грейпфрут ще се отрази добре на минералния ви и витаминен баланс.
Петък близнаците да изключат от менюто си тестените храни, заради влошена обмяна на веществата под диктата на Луната. Приемът на алкохол не е препоръчителен.
Събота биоритмът на родените през трета декада ще бъде наранен от аспект на Сатурн. Възможни са схващания и дископатийни болежки. Посещаващите фитнес да загряват по-добре и да избягват натоварването с големи тежести.
Неделя заради действието на Нептун са възможни обостряне на алергии. Избягвайте смесването на храни. Магнезият е елементът, който тази седмица ще ви направи по-работоспособни и витални.

Рак

Раците ще се чувстват в кондиция в началото на седмицата. Не бива обаче да прекаляват с похапването, онези, чийто ,метаболизъм е утежнен. Той сега ще бъде повлиян от позицията на Луната (в земен знак).
Във вторник ще сте по-витални от обичайното. Ако при представители на знака се появяват проблеми в носоглътката е добре да ги тушират с тампонче с клеева тинктура, поставено в ноздрите.
Сряда промените около вас ще се случват по-бързо. Натоварването на нервната система при представителите на този кардинален знак ще вземе своето в личните отношения. Разчитането на биоритмичния хороскоп показва, че енергийната вибрацията на плод ябълка ще балансира психоемоционалния ви статус.
Четвъртък при Раците енергията ще бъде стабилна. Петък уязвим е слънчевия сплит, което може да се компенсира с прием на куркума.
В Събота разходки в парка или в планината ще ви се отрази релаксиращо.
Неделя намерете време да се поглезите с вана с масло от жожоба. Богато е на мастни киселини, витамини и минерали, които ще направят кожата ви сияйна. Вибрацията на йода, който се съдържа в това южноамериканско растение, пък ще подобри работата на щитовидната ви жлеза.

Лъв

Понеделникът ще предложи провокации към Лъвовете. Едни от представителите на знака ще има нервност на работното място. Други ще погледнат философски на оставането си вкъщи заради отшумяващо заболяване. При трети обострянето на плеврит и проблеми с крайниците ще предизвикат дискофорт.
Вторник в менюто ви да присъства къдраво зеле заради влиянието на Меркурий върху перисталтиката ви.
Сряда денят е положителен за вас и в аспекта на биоритмите. Активизация на сексуалата енергия при някои от знака ще се отрази в творчество, а при други са възможни интимни ласки (стига да нямате висящи уговорки с точен час със слабопознати хора, тъй като вероятно ще пропаднат.)
Позицията на Луната и Венера благоприятства в Четвъртък усвояването на калция.
Петък Лъвовете ще имат стабилна енергия. Все пак родените през трета декада правят изключение заради мигренозни болки.
Събота обезателно вземете вана или душ с масло от кардамон. Може да ползвате тази съставка и в храната, тъй като действа благотворно върху нервната система, а ще снеме и напрежението от сърдечния ви мускул.

Дева

Девите е добре да започнат седмицата с чай от мащерка заради общата нервност, която ще им донесе неблагоприятен звезден аспект.
На 24 февруари енергията ви ще е стабилна.
В сряда обаче Луната в Близнаци ще се включи в негативна небесна композиция. А това ще ви се отрази под формата на дисхармонични отношения от една страна, а от друга с намален имунитет. Приемайте настойка от Ехинацея обезателно. Това ще вдигнете защитните сили на организма ви спрямо вирусите от една страна, а от друга ще сте по-резистентни на стрес-фактора на работното си място.
В четвъртък мнозина от представителите на този земен знак ще бъдат завладени от неописуема еуфория. Пръст в тази работа ще има Венера, както и една неподвижна звезда от съзвездието Касиопея. Така, че ще можете и да пофлиртувате, което ще се отрази благоприятно на самочувствието ви.
Петък започнете деня си със сок от цитруси, за да финиширате в кондиция.
Събота Девите (особено родените през втората деката) ще се чувстват унили. Възможни са стомашни неразположения, които може да туширате с чай от лайка.
Неделя се отдайте на културно-информационни занимания, тъй като денят не е благоприятен за физически натоварвания като фитнес и джогинг.

Везни

Понеделник мнозина от представителите на този въздушен знак ще се чувстват комфортно. Изключение правят само онези, при които намаленият имунитет ще обостри кожни раздразнения и психо-алергични реакции. При други представители ма знака ще ги тормозят страхове. Трети ще страдат от бърбечни неразположения.
Вторник и сряда избягвайте работа с писане, документация заради обща разсеяност. Чай от липа ще ви помогне да се фокусирате.
Четвъртък Везните (особено, родените през трета декада) ще се чувстват уморени заради присъствието на една от негативните звезди в биоритмичния ви сектор.
В Петък Марс ще прави представителите на тази миролюбива зодия по-сприхави от обичайното. Правете разходки през работните почивки.
Събота небесен тригон ще благоприятства хората, искащи да отслабнат.
В неделя не носете тежко заради действието на Сатурн. През седмицата организмът ви ще работи хармонично като швейцарски часовник, ако включете морски дарове в своето меню.

Скорпион

Скорпионите ще започнат седмицата с подобрение и стабилизация на здравословния статус. Възстановяващите се от вирусни заболявания обаче е възможно да имат над нормалното температура, както и очни неразположения. Други представители от знака, страдащи от подагра и ревматизъм ще се почувстват значително по-добре, ако точно днес предприемат лечение.
Вторник и сряда сдържайте емоциите си заради риск от избухливост. Не взимайте важни решения поради лунния магнетизъм, който влошава преценката ви.
Сряда Луната в Близнаци ще разсее тъмните облаци при доста от представителите на този воден знак.
В четвъртък приемайте повече течности от обичайното, за да отговорите на ускорения метаболизъм и лимфопоток при вас. Той ще изхвърли доста отрови от тялото ви, и е добре да се възползвате до края на седмицата.
В петък уязвима част от тялото ви е коремътви. Приемайте топли храни и бульони. Един от двата почивни дни се отдайте на кардио-тренировки. По-подходящ ден е съботата.

Стрелец

В началото на седмицата представителите на този огнен знак ще имат намален енергиен стълб. Да започнат седмицата с ударни дози витамини, минерали и енергоотделящи храни, като овесени яки и просо. Квадратурата със слънцето в Риби ще ви направи по-склонни към депресивни състояния. Гонете лошите мисли и във Вторник с медитация, танци, гледане на изкуство.
В сряда родените през втора декада да избягват стрес и преумора, бъдете по-отстъпчиви в отношенията си с хората.
Четвъртък някои представители на този огнен знак ще поискат да похапнат повече. Може да си го позволите заради влиянието на Луната.
В петък не забравяйте чая от мащерка и/или жълт кантарион, за да се заредите с оптимизъм-ще имате нужда от него.
В Петък посещението на фитнес ще се отрази тонизиращо.
В събота и неделя избягвайте консумацията на тежки храни и газирани напитки. Желателно е в седмичното ви меню освен витамин А да присъства и Салвията, като подправка или чай.

Козирог

В началото на тази седмица Козирозите ще имат желание да свършат много неща. До 12:30 на понеделник работата ще ви спори, след което ще ги налегне апатия заради действието на Слънцето (в Риби).
Има една особена група хора (особено представителите на трета декада), която ще се радва да завидна жизненост във Вторник. Това ще ви помогне да действате по задачите, дори да не сте си взели необходимото количество сън.
В сряда пийте сок от ананас, за да намалите дисхармоничната вибрация на една от неподвижните звезди, която действа във вашия биоритмичен сектор.
Четвъртък мнозина от знака ще бъдат по-изнервени от обичайното. А и ще ви личи. Избягвайте директни конфронтации. Носете кобалтови и сини дрехи, чиято хроматична вибрация ще балансира наранените ви звездна конституция.
Петък за вас ще бъде по-добър през втората му част. Сутринта не пропускайте закуската, за да активирате метаболизма си на 100%. Слънчогледови семки ще повишат имунитета ви заради витамин Д.
Събота мнозина от вас ще прекарат на работа, не пропускайте да поспортувате. В седмичното ви меню е добре да присъстват жълти и оранжеви плодове-банани, мандарини, моркови, които ще компенсират дефицита на енергия от Слънцето във вашия биоритмичен сектор.

Водолей

Началото на седмицата ще премине под знака на квадратурата във вашия знак с Луната. Тя ще внесе дисбаланс в биоенергийната ви система, обръщайки магнетизма навътре. Гонете приплъзването към негативните мисли със силата на разума си. Включете в менюто си фреш от моркови и чай от маточина.
Вторник повелите на звездите предполагат да бъдете по-диалогични. Доста от знака ще бъдат обхванати от тежката енергийна вибрация, идваща от Сатурн. За щастие Луната в Телец ще ви защити до някаква степен. Може да си помогнете и вие сами с консумацията на повече плодове и зеленчуци. И авокадо.
В Сряда денят е успешен за вас. Ще се чувствате в приповдигнато настроение и ще свършите повече работа с лекота.
Четвъртък рискови действия не са за препоръчване. Избягвайте консумацията на непознати храни, както и смесването им.
Петък мийте лицето си с розова вода (пийте и чай от рози) заради влиянието на Венера.
Хората на път по време на Уикендът обезателно да намерят време да поспрат и да се полюбуват на природата. Чистият въздух ще пречисти кръвта ви под влиянието на Нептун от една страна, и на Юпитер от друга. Хапвайте Киви, в събота тъй като хороскопът на биоритмите издава дефицит на витамин C у вас.

Риби

Представителите на този подвижен знак ще имат добър енергиен стълб, който ще им позволи да започнат седмицата ударно. Изключения правят онези, които ги мъчи сиднромът на Сатурновата дупка преди рождения им ден. Понякога обаче енергията както в дефицит, така и в повече може да бъде опасна, правейки хората или унили или прекалено раздразнителни. Такава ще е ситуацията в понеделник.
Във Вторник биоенергийният ви ритъм е по-балансиран и гледате света през традиционните за вас розови очила.
Сряда при някои от знака (предимно родените през първа декада) са възможни появи на хронични болежки в опорно-двигателния апарат заради кардиналния тaу-квадрат на Небосклона. Не задържайте негативна енергия в себе си като сменяте менталния си модел без да мислите по даден въпрос, който ви терзае повече от минута.
Четвъртък под влиянието на Слънцето ще сте изпълнение с оптимизъм. Хората , които провеждат лечение на кръвта и анемии ще отбележат прогрес.
Петъкът заради влиянието на Юпитер избягвайте консумацията на газирани студенти напитки.

Уикендът за вас ще бъде относително хармоничен. По диктата на Марс са възможни поява на бодежи на неврогенна основа (особено при родените през втора и трета декада.) Универсален седмичен хармонизатор за вас ще бъдат бадемовите ядки и сок от нар.

Lechiteli.bg