Понеделник (5 октомври)

В нощните часове на 4 срещу 5 октомври Луната в Рак активира неблагоприятни аспекти със Слънцето във Везни и с Плутон в Козирог, а в 00:06 часа българско време на 5 октомври Луната променя своята фаза – фаза Последва четвърт. От астрологична гледна точка Слънцето и Луната в този час са в точен аспект квадратура. Това е напрегнат аспект и създава предпоставка за повишаване на напрежението в обществото и света както по отношение на обществено – политическите въпроси, така и в лични конфликти, агресия, напатки.

Напрежение ще усещат родените под знаците и най-вече през втората и трета декада на знаците Овен, Рак, Везни, Козирог, а в по-малка степен и представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от втора и трета декада.

Опозицията на Луната с Плутон и квадратурата към Слънцето засилват егото, а подсъзнателно желанието за себедоказване и доминиране над другите,

отмъстителността, агресията, разрушението и саморазрушението.

От 14:04 часа на 5 октомври до 11:31 часа на 6 октомври Луната в Рак е „без курс“. Не предприемайте нови дела и начинания!

 

Вторник (6 октомври)

До 11:31 часа българско време на 6 октомври Луната в Рак е „без курс“ и този интервал от време не е благоприятен за важни срещи и дейности, за нови начинания и рисковани действия. Не може да очакваме развитие в делата и взаимоотношенията, започнати при Луна „без курс“.

Довършете недовършени задачи и вършете предимно рутинни дейности до 11:31 часа. В 11:32 часа на 6 октомври Луната преминава в огнения знак Лъв. Сърцата ни ще се отворят, усмивките ни ще грейнат на лицата. Луната в Лъв ни зарежда с енергия и щедрост, с желание за изяви и успех. Следващите 2-3 дни са благоприятни за бизнес, за взимане на важни политически решения, за забавления, игри, работа с деца, спорт и творчески занимания.

В ранните следобедни часове на 6 октомври Луната в Лъв образува само щастливи и благоприятни аспекти – с Меркурий във Везни и със Сатурн в Стрелец. Те ще внасят хармония във взаимоотношенията с близките, разбирателство с колегите и шефовете, възможности за разрешаване на документални въпроси и търговски сделки. Добър ден за писане, изразяване на мнение, за пътуване и преговори, за разговори от всякакво естество. Първата половина от деня, докато Луната все още е в Рак, е по-успешна за родените през третата декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби, а втората половина от деня – за родените през първата декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец, както и за някои от представителите на Лъв-а от първа декада, които в рождения хороскоп имат хармонични аспекти към Слънцето си. Първата половина от деня е по-неблагоприятна за родените през третата декада на Овен, Рак, Везни, Козирог, Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. През втората половина на деня Луната в Лъв ще носи повече предизвикателства и напрежение на онези от представителите на първа декада на Лъв, които имат предизвикателни аспекти към Слънцето си, както и за Телец, Скорпион, Водолей, Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада.

Може да мине и без особени трусове, ако сте готови да изслушате, да простите, да отстъпите и разберете отсрещната страна.

Избягвайте конфликтите и рискованите начинания, за да си спестите трудности и разочарования.

Здраве

Когато Луната е в Лъв, в здравословен план е уязвимо сърцето, а също и гърба, затова в такива дни е желателно да не ги натоварвате. На 6, 7 и 8 октомври от астро-биоритмична гледна точка не се препоръчват операции на сърцето, артериите и вените, диафрагмата, мозъчната кора. Не натоварвайте тези дни сърцето и гърба.

Храната е желателно да бъде богата на белтъчини, магнезий, витамини С и Е. Месото ще се приема добре от организма. Избягвайте мазнините и храни с високо съдържание на нишесте и захар.

Сряда (7 октомври)

На 7 октомври Луната в Лъв транзитира през втората декада на знака и отново чисто мунданно образува само хармонични аспекти. В някои случаи хармоничните аспекти могат да изиграят лоша шега на човек, защото те носят хармония и спокойствие, да, но и може да ви отпуснат до степен на очакване нещата да се случат от самосебе си.

А това не винаги е печелившата стратегия. Затова не се отпускайте и използвайте активно тези благоприятни аспекти, за да постигнете и неочакваното. Денят е много положителен за родените вече през втората декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

Хармоничните аспекти на Луната в Лъв със Слънцето във Везни и с Уран в Овен ще внесе много положителни преживявания,

победи и изяви, радост и игри с вашите деца и любими хора, неочаквани положителни изненади както в работата, така и в семейството.

Чудесен ден за срещи с приятели, за купони, за любов и забавления, за спорт, за светски и културни събития. Нека ви е зле…..както се казва.

Насладете се на всичко прекрасно, което ви предоставят звездите като преживяване! За останалите осем знака, родени през втората декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби Луната в Лъв на този ден е в напрегнати аспекти. Не е задължително денят ви да е неблагоприятен като цяло, но напрегнатият аспект на Луната към Слънцето може да внесе усещане за липса на енергия, за затруднения и грижи в ежедневието. Може да чувствате повече емоционален дискомфорт, да възниква неразбиране от страна на околните. Бъдете по-внимателни за травми и инциденти.

Четвъртък (8 октомври)

8 октомври се очертава като неефективен ден, особено за важни срещи и решения, за нови начинания и рисковани действия. От 00:10 часа българско време до 22:50 Луната е „без курс“.

Отложете важните делови или лични срещи за друг ден, вършете само рутинни задачи.

Можете да свършите такива дейности и проведете срещи, които не желаете да имат бъдещо развитие и продължение.

Внимавайте за грешки в работата, бъдете по-концентрирани и зад волана, защото в такива дни опасността да се допуснат сериозни грешки поради разсеяност или объркване е голяма.

Луната в Лъв изисква повишено внимание при работа с огън и запалими / избухливи вещества. Денят е неблагоприятен предимно за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада. Въпреки, че Луната е „без курс“ на този ден, звездните енергии са по-хармонични като цяло за родените през третата декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

 В 22:51 часа Луната навлиза в земния знак Дева. Край на забавленията! Идва време да поработим и разчистим около себе си.

Времето

Според повелите на небосклона през следващите 3 дни звездите ще ни дарят с още малко хубави слънчеви октомврийски дни. Дори и да има някъде заоблачаване, то ще е временно и по-скоро разкъсана. Насладете им се, защото в петък идва застудяване, мъгли и валежи от дъжд и сняг по високите части на планините – Луната навлиза в Дева на 8-ми вечерта, като в петъчния ден образува доста напрегнати аспекти, които ще повлияят негативно на времето.

Следете тук какво ни вещаят звездите и за идните дни, Маргарита Паскалева,

Лечители.бг