Касовата бележка, която са ви дали в магазина завършва на 222. Или сметката за тока окончава на 77.7. Покрай вас минава кола, в чийто номер се съдържат три четворки (444) и вие някак си случайно виждате числовата поредица сякаш без да сте искали. Може ви това е чиста случайност., както е сличайно да погледнете телефона си точно в 11:11 часа. Мнозина вярват, че тъй като цифрите имат божествен произход, то някакви по-висша сила чрез тях се опитва да ни каже нещо. Дали вървим по правилния път, как трябва да действаме през дадения ден, дали онова което планираме ще се случи и въобще струва ли си да хабим нерви и усилия, ако е против плана на душата ни.

Контактьорката Дорийн Върчу ни убеждава, че тези послания идват от ангелите, които ни изпращат съобщения, като ни показват последователност от цифри като първо тихичко ни нашепват в ухото, за да вдигнем глава навреме Така Ангелите се надяват, че ще забележим повторението на едни и същи цифри. Например, често можете да наблюдавате цифровата последователност 111, и ще ви се струва, че винаги, когато погледнете часовника, той показва 1:11 или 11:11. По долу Дорийн Върчу изброява едни от основните значения на феномена повтарящи си цифри край нас.

 

111 – Наблюдавай внимателно мислите си, мислиш ли само за това, за което искаш или за което не искаш. Тази последователност означава, че пред вас се разкриват широки възможности и мислите ви се материализират в рекордни срокове. 111 прилича на ярката светлина от светкавица. Това означава, че вселената е фотографирала мислите ви и ги материализира. Доволни ли сте от мислите, фотографирани от вселената? Ако ли не, поправете мислите си. (Помолете ангелите си да ви помогнат в това, ако имате проблеми с контрола и наблюдението на своите мисли.)

222 – Нашите посеяни неотдавна идеи започват да растат в реалността. Продължавайте да ги поливате и торите и те скоро ще се покажат от почвата, така че ще можете да видите доказателства за своите възможности. С други думи, не пропускайте петте минути преди чудото. Вашето проявление ще стане скоро очевидно за вас, затова продължавайте да работите добре! Продължавайте да държите позитивни мисли. Продължавайте да повтаряте призивите и визуализациите.

333 – Възнесените Майстори са близо до вас и искат да ви покажат, че можете да разчитате на помощта, любовта и на приятелски отношения. Призовавайте Възнесените Майстори често, особено, когато виждате често поредица от цифри с тройки в тях. Някои от най-знаменитите Възнесени Майстори са: Исус, Мойсей, Мария, Куан Ин, Йогананда.

444 – Ангелите ви обкръжават и ви уверяват в любовта си и са готови да ви помагат. Не се притеснявайте, ангелската помощ е близко.

555 – Затегнете колани. Главната промяна предстои. Тази промяна не бива да се разглежда като „позитивна” или „негативна”, защото промяната е част от жизнения поток. Възможно е тази промяна да е отговор на молитвите ви, затова запазете спокойствие.

666 – Мислите ви не са балансирани, фокусирани са прекалено на материалния свят. Тази последователност от цифри ви моли да поддържате мисловен баланс между Небето и Земята. Както е казано в знаменитата „Планинска проповед”, ангелите ви молят да се фокусирате върху духа и служенето, и да помните, че като резултат, материалните и емоционалните ви потребности ще бъдат удовлетворени автоматично.

777 – Ангелите ви ръкопляскат, поздравления, носите се по течението! Продължавайте да работите все така добре и знайте, че желанията ви се осъществяват. Това е изключително позитивен знак, който означава, че можете да очаквате още по-големи чудеса.

888 – Завършва определен етап от живота ви и това е знак за подготовка. Тази последователност от цифри може да означава, че приключвате емоционална кариера или фаза на отношения. Означава също, че има светлина в края на тунела. Допълнително: „Реколтата е узряла. Събирайте и се наслаждавайте”. С други думи, не се суетете в движението си напред и се наслаждавайте на плодовете от труда си.

999 – Завършване. Край на голяма фаза в личния или всеобщия живот. Също така е послание за Светлинните работници, които се занимават с лечението на Земята: „Започвайте работа, Майка Земя има нужда от вас”.

000 – Напомняне за единството ви с Бога, за да усетите присъствието на Божествената любов в себе си. Означава също, че някаква ситуация е направила пълен кръг. Очаквайте продължение…

Лечители.бг, Последвайте ни във Фейсбук!

Лечебни продукти и природна козметика от магазина: