• chai_za_prochistvane-_na_kravta
chai_za_prochistvane-_na_kravta

Билково решение при алергия, дерматит, диабет, тревожност чрез прочистване на кръвта

7.00 лв.

Кръвта е огледалото на нашето здраве. Чаят, Силна кръв се заема да го излъска до блясък като ни отърве от шлаките и отровите, които се явяват скрита причина за много от алергиите, автоимунните заболявания, честото боледуване.  Чаят е по доказана с десетилетия рецепта на д-р А. Михайлов. Тя е изпълнена с чисти планински билки и е подходяща за хора с остри и хронични алергии; след тежки инфекции; слаб имунитет и често боледуване. „ Всеки човек трябва поне веднъж на три-четири месеца да си прави курс за прочистване на кръвта“, е съветът на фитотерапевтите.

 

Изчерпан

SKU: 32113. Категории: , , .

Описание на продукта:

Ежедневно тялото ни поема отрови чрез въздуха, водата, храната, козметика и битова химия. Към тях можем да прибавим вирусите, гъбичките и бактериите, които непрекъснато ни атакуват. Тялото обаче е като филтъра на автомобила т.е. има си капацитет и когато той се запълни, отровите взимат връх и се появяват физически и психически смущения. Ето защо всеки трети българин днес страда от различен вид алергии към храни, лекарства, автоимунни заболявания като атопичен дерматит, невродермит, слънчева алергия, наднормено тегло, диабет, тревожност  и какво ли не, за което от гледна точка на науката, няма някаква обозрима  причина. Други, пък уж са здрави, но ту се излекуват от една болест, лесно ги поваля втора или трета и т.н. Тук неоценима помощ можем да получим от природата.

Чаят за пречистване на кръвта подпомага естественото освобождаване на тялото от шлаки, токсини и други нежелани натрупвания, които ни пречат да живеем пълноценно. Билковата комбинация в същото време има подкрепящо имунната система действие и повишава устойчивостта на целия организъм към вредни влияния.

Фито-комбинацията е подходяща при остри и хронични алергии, периоди на възстановяване след боледуване (пневмонии, инфекциозни заболявания, чести ангини и др.). Предпазва от повторни заболявания. Билковата рецепта, помагаща пречистването на кръвта е особено подходяща и за диабетици.

Чаят съдържа:

Къпина лист(Fol. Rubi fruticosi)- 20%
Коприва корен (Rad. Urticaе) – 20%
Петопръстник стрък (Hb. Potentillae reptans) – 20%
Шипка плод (Fr. Cynosbati) - 20%
Бъзак плод (Fr. Sambuci ebuli) – 20%

Прием: 1-2 пакетчета се запарват в 200-300 мл вода. Пие се три пъти дневно 30 мин. преди или между храненията.

Продуктът е хранителна добавка, подкрепяща хигиенно-диетичния хранителен режим. Подобрява устойчивостта по отношение на алергизиращи агенти и отслабена имунна система.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Още няколко думи за алергиите:

На първо място трябва да се знае, че алергиите са неразривно свързани с имунната система. Това е прекалена защитна реакция на тялото към нещо, което не го застрашава пряко. При здравите хора имунната система разпознава вредните фактори и ги обезврежда. А организмът на алергичните хора възприема и съвсем безобидните дразнители от околната среда като вражески и реагира съответно. Известно е например, че при малко червени кръвни клетки човек е анемичен – изморява се лесно, студено му е, чувства се зле. Много бели кръвни клетки означават възпаление. По същия начин се увеличават определени кръвни клетки – индикатор за алергии.
Това показва, че трябва да се насочат усилията към пречистване на кръвта с билки с добър кръвоочистващ ефект. Това са корени от коприва, шипки, къпинови листа, петопръстник и плод от бъзак.Чаят подпомага естественото освобождаване на тялото от шлакове и други нежелани натрупвания, смущаващи имунната система по посока поява на алергии. И не на последно място този чай може да помогне при смутена въглехидратна обмяна при хора с наднормено тегло. Той оказва сериозна подкрепа на останалите природни и аптечни средства при диабет.

 

1 ревю за Билково решение при алергия, дерматит, диабет, тревожност чрез прочистване на кръвта

  1. Никола
    5 от 5

    :

    Радвам се, че открих вашия сайт. Всяка утрин пия чай, денят ми не започва без билките така да се каже. Конкретно за тази комбинация я взех от вас и съм много доволен. Усещам, че енергийният ми заряд за изпълнения на дневните ми задачки-закачки :) се е увеличил значително. Постепенно ще намеря време да приложа и другите ви продукти, някои от които съм изпробвал като тройната ехинацея. Наистина са много добри и най-важното произведени с чисти и високоенергиини растения. По принцип съм много чувствителен и усещам кое е полезно и доколко. Поздрави

Добавете отзив