• oreh_antiparaztitna programa_Орех-паразити
oreh_antiparaztitna programa_Орех-паразити

Тяло без паразити с комплекс „Зелен орех и гъба Шийтаке“

34.60 лв.

В последните години се появяват все повече заболявания с неизвестен произход-алергии, липса на сили и виталитет, автоимунни или онкологични състояния. Тук според алтернативната медицина може да се касае за паразити. Те използват тялото ни за инкубатор, в който живеят на наш гръб. В резултат човекът губи сили, чувства се уморен без видима причина, постепенно се появяват редица страховити диагнози, резултат от влошена паразитна среда. Какво можем да направим? Зелените листа и околоплодниците на ореха са проверени във времето със своите противопаразитни свойства, използвани още от времето на Хипократ, Диоскорид, Авицена. Съвременните паразитолози, ги считат за едни от най-ефективните средства против ширико разпространените паразити (хелминти, прости бактерии, вируси). Продуктът съдържа още гъбата Шийтаке, позната като силен имунокоректор. След подобна анти-паразитна програма хората споделят, че са като нови и имат толкова енергия, че сякаш ще полетят…

Изчерпан

Описание на продукта:

Състав:
Екстракт от листата на ореха, екстракт от мембраните на ореха, прах от гъба шийтаке и спомагателни вещества.

Препоръки за приемане:

Възрастни по 1 таблетка 3 пъти на ден по време на хранене. Продължителност на курса -1 месец. Възможен е повторен прием през годината.

Паразитни заболявания:

В последните години все повече се говори за връзката на онкологичните заболявания с паразитните заболявания. Но се случва и обратното – паразитни заболявания погрешно се диагностицират като онкологични, като болният човек се подлага на тежко и опасно лечение, вместо лечението да се ограничи с приемането на антипаразитни средства. Освен тези диагнози човек с паразити може да има и следните симтоми:

Всеки, който наблюдава следните симптоми у себе си:

- постоянна умора, вялост, раздразнителност, лош сън, сънливост
-ниско ниво на хемоглобина
-бледа или жълтеникава кожа, пърхот, акне

-косопад, алергии, напукани пети,

-проблем с теглото (наднормено или поднормено)
-лош апетит, гадене, виене на свят, понякога повръщане
-диария или запек, метеоризъм
-обилно слюноотделяне (особено през нощта), секрет в носоглътката

„Неканените гости“ – паразитите

По данни на Световната здравна организация повече от 4,5 млрд. хора на планетата страдат от паразитни заболявания. От къде се появяват те в нашия организъм? Не е трудно да се заселят – през кожата, когато ходим боси или плуваме в езеро, с храната, ако ядем неизмити плодове и зеленчуци, или недопечено месо или риба. Можем да се заразим дори от въздуха, вдишвайки частици прах с яйца на паразити, при ухапвания от насекоми, от домашни животни. Главна роля сред паразитите играят глистите. Смята се, че нашият организъм е много добра среда за живот на над 150 вида глисти. Те живеят в дебелото черво, проникват в кръвния и лимфния поток, внедряват се в различни органи и системи в човека, потискайки уникалната защита на човека –  имунитета и спомагат възникването на различни заболявания. Повечето паразити е много трудно да бъдат разкрити – от тук произлизат и погрешните диагнози, нерядко с печален резултат.

Основни действия на компонентите на комплекса със Зелен орех и гъба шийтаке са следните:

- Богатият състав и имуннокоригиращото, антибактериално, противогъбично, антиоксидантно действие на листата и околоплодниците на ореха и шийтаке позволяват значително да се усилят и укрепят собствените защитни сили на организма и ефективно да се борят не само с възрастните паразити хелминти и техните яйца и зародиши.

- Зелените листа и околоплодниците на ореха съдържат: флавоноиди (кверцитрин, астрагалин, мирцитрин); витамини С, РР, каротин; ефирни масла, органична киселина (лимонена, ябълкова); фенолкарбонови киселина (галова); дъбилни вещества; кумарини (елагова киселина); хинони (юглон, гидроюглон); минерални вещества (калий, калций, магний, железо и йод).
По съдържание на витамин С и провитамин А листата на ореха не отстъпват на шипката и касиса.

- Шийтаке съдържа голямо количество цинк, витамин Д, уникални полизахариди, всички основни аминокиселини. Основното и най-известното действащо вещество на шийтаке-полизахарида лентинан, който се счита за един от най-ефективните противотуморни средства.

-Шийтаке като уникален растителен биокатализатор и имунокоректор значително усилва действието на ореха, способства за извеждането от организма на продукти от жизнената дейност и разлагането на паразитите. Формира противопаразитен имунитет.

Оказва мощно противовирусно действие
Противовирусните свойства на шийтаке проявяващи се дори и при такива сериозни инфекции, като херпес, вируси на хепатит и HIV. В Япония, например, шийтаке е включена в националната програма за борба със СПИН.
Листата и околоплодниците на ореха и шийтаке традиционно се използват за превенция на заболяванията на щитовидната жлеза, захарен диабет, мастопатия и други заболявания на млечните жлези, при дисбактериоза, възпаление на лимфните жлези, кръвотечение и др.

Допълнителни препоръки:

Най-доброто време за провеждане на анти-паразитната профилактика – пролет и есен.
При наличие на домашни любимци се препоръчва профилактичният курс да се прави 1 път на 3-4 месеца.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Тяло без паразити с комплекс „Зелен орех и гъба Шийтаке“”