• chai_zabolki_v_stomaha
chai_zabolki_v_stomaha

Билкова формула при гастро-проблеми

7.90 лв.

Стресът, нередовното хранене и високото съдържание на консерванти, пестициди и нитрати в храните често води до стомашни проблеми. В резултат се провокира неразположения, болки, както и гастрит, язва, колит, подуване, киселини и др. Чаят съдържа билки, които облекчават всички тези състояния и ги профилактира. Комбинацията още предпазва ефективно и от неприятните придружаващи симптоми като киселини след хранене или на гладно, болки, подуване на корема, тежест и дискомфорт след хранене. Не на последно място билките се грижат за предпазване и възстановяване състоянието на стомашната лигавица.

Опаковка: 50 филтъра без конец

 

Изчерпан

Описание на продукта:

Основното действие на билковата комбинация е насочено към подобряване на храносмилането, намаляване на болките и дискомфорта и заедно с това към възстановяване на стомашната лигавица.

Кориандърът има газогонно действие, невенът и мащерката потискат гнилостните процеси и громят вредните патогенни микроорганизми. Сладкият корен и слезът имат противовъзпалително и противоспастично действие, което облекчава болковата симптоматика. Билковата комбинация има благоприятен ефект не само върху лигавицата на стомаха, но и върху всички стомашни функции. Белият оман помага и за доброто състояние на червата и жлъчката, хармонизирайки техните функции. Жълтият кантарион, пък се грижи за подтискане на стресовия фактор, който често се явява първопричината на доста от стомашните проблеми.

Съдържание:

  1. Плод кориандър

  2. Стрък жълт кантарион

  3. Стрък слез

  4. Цвят невен

  5. Корен бял оман

  6. Стрък мащерка

  7. Корен сладник

Начин на употреба: 1-2 пакетчета се запарват за 15 мин. в 200-300 мл вода. Пие се три пъти дневно 30 мин. преди или между храненията

 

Допълнителна информация

Билки

Здравето е всичко

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Билкова формула при гастро-проблеми”