• IMG_1481
IMG_1481

Клеева тинктура без спирт за деца

3.80 лв.

Вирусните заболявания винаги са готови да ни изкарат извън релси. Особено уязвими са децата, чийто имунитет е все още неукрепнал. Верен съюзник за малчуганите е прополисовата тинктура – един от най-мощните природни продукти за повишаване на имунитета и съдействащ здравето ни при грипни състояния. Самата тинктура е щадяща, защото за разлика от класическата рецепта не съдържа спирт, но е изключително ефективна при грипни състояния, простудни заболявания и усложнения като пневмонии, отит, бронхити и др. Няколко дневен прием на капките повишава имунитета, а простудните заболявания отшумят доста по-бързо и по-леко. 

Изчерпан

SKU: 1275. Категории: , , .

Описание на продукта:

Употреба:

За деца от 5 до 10 капки (или колкото са годините на детето) разтворени в 50 гр. вода от 2 до 3 пъти на ден.

За възрастни: 20 капки се разтварят в 50 гр вода. Прием от 2 до 3 пъти на ден.

Противопоказания: не са известни с изключение на алергии към пчелни продукти. Проверка за алергични реакции – капнете няколко капки върху кожата на свивката на лакътя. При реакция се посъветвайте с лекар. По принцип какъвто и да е продукт, ако се дава на деца за първи път правилото гласи да се дава през деня, а не вечер.

НЕТО: 30 мл

Страна произход: България

Според народната медицина пчелният клей се счита за ефективен при вредни микроорганизми като гъбички, бактерии, при диагнози като парадонтоза, туберколоза, възпаления на ушите, горните дихателни пътища, астма и много др. Наскоро наши учени обявиха, че приеман профилактично този природен продукт предпазва от рак на храносмилателната система. Прополисът (пчелният клей) подсилва имунитета, а в сезона на гриповете е незаменим с борбата ни с вирусите, и усложнения след т. нар. „простудни заболявания“ като бронхити, пневмонии и др.

Виж статии за пчелния клей:

Кои 15 проблема можем да решим с негово величество прополиса

Проф. Банкова: Открихме, че пчелният клей може да ни пази от рак

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Клеева тинктура без спирт за деца”