• za_bezplodie_bilki
za_bezplodie_bilki

Комплекс с планинска матка при безплодие и гинекологични смущения

19.80 лв.

Планинската матка се използва в народната медицина на Източните народи от векове. Едва през 2003 г обаче тя започва да се предписва по-широко и от лекарите. Билката се предписва при гинекологични заболявания от възпалителен характер. Нейното действие обаче е доста широкоспектърно. Фитотерапевти успешно прилагат чая при:

безплодие, фиброми, маточно кървене, менструални нарушения, нарушена проходимост на тръбите. Не на последно място чудната билка помага на дамите да забавят настъпващата менопауза. Фито-комбинцията включва редица други билки, които влияят благотворно при гинекологични проблеми-женско биле, китайска ангелика и други.

 

Изчерпан

Описание на продукта:

Как действа чая:

  • Способства за отстраняването на възпалителните гинекологични заболявания: миоми, фиброми, кисти, ендометриоза;
  • Нормализира менструалния цикъл;
  • Помага при лечението на безплодие, подобрява работата на репродуктивната система;
  • Подобрява функционалната активност на матката и нейните придатъци;
  • Помага при маточни кръвотечения;
  • Подобрява общото състояние при климакс;
  • Повишава имунитета

В състава на фиточая влизат: ортилия, корен от репей, брястнолистно орехче /блатен тъжник/, листа градински чай, риган, корени и коренища на китайска ангелика, листа от коприва, корени и коренища от женско биле.

  • Планинска матка (ортилия) – Тя се приема при фиброми и миоми, маточни кръвотечения, ерозия на шийката на матката, инфантилност на матката, безплодие поради непроходимост и възпаление на тръбите/салпингит/, при предменструален синдром и нарушения в менструалния цикъл. Препаратите с ортилия са способни да увеличат функционалната активност на матката и нейните придатъци, което значи, че подобряват работата на репродуктивната система като цяло.
  • Копривата – природен концентрат на витамини, аскорбиновата киселина в нея е два пъти повече в сравнение с плодовете на касиса и лимона, съдържанието на каротин е по-високо в сравнение с плодовете на морския зърнастец, морковите и киселеца. Само с 20 листа от коприва си осигуряваме дневната норма на вит.А. Копривата се използва като ранозаздравяващо, диуретично, тонизиращо и антиконвулсивно средство.

Как да се приготвя чая:

1 филтър-пакет се залива с 200мл кипяща вода, запарва се за 10-15мин, изцежда се. Приема се по 1 чаша 2 пъти на ден по време на хранене. Продължителност на приема – 3-4 седмици. След почивка приемът може да се повтори.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към съставките, бременност, кърмене. Да не се смесва с прием на лекарства.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Комплекс с планинска матка при безплодие и гинекологични смущения”