• Prostata
Prostata

Билкова тинктура за простата

11.20 лв.

Изключителна комбинация от пет съставки, действащи благотворно при смущения на половата и отделителната система. Продуктът е с изцяло български лечебни растения, добити от екологично чисти находища. Той действа добре не само на мъже, но и на жени.

Съдържание: 1 мл течност съдържа: алкохолно- воден екстракт със съдържание на алкохол 66 % об./ об., съотвестващ на:

  • Дребноцветна върбовка- 70мг
  • Магарешки бодил- 40мг
  • Котешка стъпка- 30мг
  • Корен коприва- 30мг
  • Листа бяла бреза- 30мг

Изчерпан

Описание на продукта:

Приложение: Действа благоприятно при проблеми с простатната жлеза и пикочния мехур.

Начин на използване: 30 капки разтворени в малко количество течност, 3 пъти на ден. Дневен прием 90 капки.

Как действа Простаоно:

1. Противовъзпалително – Дребноцветната върбовка има инхибиращо действие към възпалителни процеси на простата и спомага за нормалните функции на отделителната система не само на мъже, но и на жените.

2. Антибактериално – Котешката стъпка е известна с противомикробното си действие като успоредно с това има регеративни свойства, които възвръщат съпротивителните сила на организма.

3. Тонизиращо – Магарешкия бодил действа като тоник на организма при неразположения и смущения при уриниране, вследствие на проблеми с простатата.

4. Укрепващо действие – Корените от коприва имат благотворно действие при уголемена простата. Съдържанието на желязо и витамин Ц в копривата са отлични укрепващи средства при анемия

5. Диуретично действие- листата на бялата бреза действат благоприятно на бъбреци и пикочен мехур, като стимулира организма да изхвърли вредни субстанции

Без: оцветители, ароматизанти, захар, животински продукти и глутен

Опаковка: стъклена бутилка, 50мл в картонена опаковка от 100% рециклирана хартия.

Без лекарско предписание!

Да не се използва от хора със сърдечни проблеми и увреждания. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът е хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Любопитно: Мария Требен е човекът, който открива силата на дребноцветната върбовка за проблемите с пикочния мехур, бъбреци и простата. Интересното е, че тази билка може да се използва и от жени, при гинекологични проблеми или смущения в отделителната система.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Билкова тинктура за простата”