• Ehinaceq
Ehinaceq

Железен имунитет с три вида Eхинацея + Бъзак

13.90 лв.

Ехинацеята е може би най-силната билка за природосъобразно повишаване на имунитета. Tя дава силен отпор дори когато сме повалени от тежки болести и вирусни състояния. Докато обикаляхме  България в търсене на най-ефективните рецепти и продукти открихме най-мощната билкова формула у нас – тройната Eхинацея. В  нея са вплетени три вида от това чудодейно растение (Ехинацея пурпурея, ангустиофолия , палида). Kъм свръхцелебния екстракт е добавен и пресен сок от Бъз, препоръчван от старите български лечители за имунитет и респираторни проблеми. Не на последно място фитопродуктът е изпълнен само с качествени български билки, отгледани и приготвени за екстрахиране от вещи специалисти.

 

Изчерпан

Описание на продукта:

Силата на Ехинацеята се крие в листата, стеблото, но най-много в корените, за това е истинско събитие появата на билкова смес, извлечена само от корените на ехинацеята. А сякаш за да бъде гаранцията пълна тук са използвани три вида ехинацея, всяка от които пази организма ни по уникален начин.

Съдържание: 1 мл течност съдържа: алкохолно- воден екстракт на:

  • Ехинацея пурпурея корен- 110мг
  • Ехинацея ангустифолия корен- 50мг
  • Ехинацея палида корен- 40мг
  • Бъзак свеж сок- 0,42мл

Приложение: Подпомага имунната система и действа общоукрепващо при  настинки, вирусни и грипни състояния. Действа благоприятно при проблеми с дихателната система.

Начин на използване: За деца над 14г. и възрастни: 25 капки разтворени в малко количество течност, 3 пъти на ден в продължение на 10 дни, преди ядене. Следващите 20 дни не се приема. Схемата се повтаря 3 последователни  месеца.  Дневен прием 75 капки.

Ако се приема от по-малки деца, консултирайте се с вашия педиатър заради съдържанието на спирт в извлека.

Как действа Тройна ехинацея+Бъзак:

Комбинацията от Ехинацея пурпурея, Ехинацея ангустифолия и Ехинацея палида има по-широк спектър на действие срещу болестотворните микроорганизми в сравнение самостоятелно. Причината за това са различните активни съставки на отделните видове, които съчетани заедно имат силно антимикробно действие. Те са особено ефективни върху имунната система-увеличават броя на белите кръвни клетки, които се борят с инфекциите. Добавения свеж сок от пресни плодове на бъзак действат укрепващо на функциите на дихателната система. Активните вещества в бъзака разстройват ензимите във вирусите и по този начин не могат да проникнат в здравите клетки на организма.

Без: оцветители, ароматизанти, захар, животински продукти и глутен

Опаковка: стъклена бутилка, 50мл в картонена опаковка от 100% рециклирана хартия.

Без лекарско предписание!

Да не се използва от хора страдащи от автоимунни заболявания. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът е хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Повече за силата на Ехинацеята вижте в тази статия

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Железен имунитет с три вида Eхинацея + Бъзак”