• Plastir_QnKAng
Plastir_QnKAng

Фитопластири „Янканг“ за опорно-двигателен апарат

11.20 лв.

 

Активни съставки:

Ефедра, корен от Китайска пищялка, канелено масло, ментол, ангелика, екстракт от женшен, камфор, дървесна смола (канифол), каучук, ланолин, цинков оксид и др.

Препоръчва се при артрит, възпалителни и метаболитни заболявания на опорно-двигателния апарат, за профилактика на заболявания на опорно-двигателния апарат. 5 бр. в пакета

 

Изчерпан

Описание на продукта:

Фитокомпонентитевлизащи в състава на пластира, имат благотворен ефект при артрит, възпалителни и метаболитни заболявания на опорно-двигателния апарат, за профилактика на заболявания на опорно-двигателния апарат.

Въздействие:

Пластирът „Янканг“ стимулира метаболитните процеси в ставната кухина, увеличава обхвата на движение в ставите, намалява болката. Екстрактът от женшен повишава лечебните свойства на компонентите включени в пластира, оказва тонизиращо и общоукрепващо действие, повишава работоспособността и устойчивостта на организма към неблагоприятнитевъздействия на околната среда, подобрява местното кръвообращение.

Начин на употреба:

Препоръчва се този пластир да се използва през нощта.  Изрежете част от пластира и залепете на мястото на болката. Кожата трябва да е чиста и суха. Пластирът престоява до 12 часа, ако не се отлепи се маха и след няколко часа се залепва ново парче.

Може да се комбинира с Фитопластир Вутонг („Wutong“),  който действа най-добре през деня.

Действие на метода

Действието на тези средства са основани на принципа на трансдермалната терапия т.е. навлизане на лечебните вещества през кожата. Кожата е доста подценявана, но тя е най-големия орган, обхващащ цялото човешко тяло. Дермата се оказва особено ефикасна, защото дава прекрасен път за доставка на много лекарствени вещества, особено, когато трябва да се създаде висока концентрация в точната проблемна зона. Заради това свое свойство понякога наричат фитопачите сухи компреси. Херметичната полимерна основа на фитопатча създава парников ефект като предотвратява изпаряването на влагата от повърхността на кожата и осигурява пордължително действие.

Лечебните пластири способстват за равномерното разпределение на активните компоненти по цялото пространство на проблемната зона като по този начин активизират кръво- и лимфообръяението , предпазва от обостряне на заболяването, остраняват симптомите на възпаление-зачервяване, оток, болка. Като резултат се повишава еластичността на тъканите, увеличава се обема на движение (при ставни проблеми), като нерядко лечебният ефект настъпва дори по-бързо от приемането от таблетки или други лекарствени форми.

Основните предимства на трансдермалната терапия са:

-адресна доставка на природни вещества

-ускорено въздействие на активното вещество

-постоянно постъпване на активните компоненти

-отсъствие на неприятни усещания

-отсъствие на странични ефекти от страна на стомашно-чревния тракт, понижаване на алергичните реакции

-понижава загубите на действащите вещества, вследствие от обменните процеси

-възможност за бърза отмяна в случай на някаква чисто индивидуална непоносимост

Противопоказания:

Такива не са установени с изключение на инвидиуална непоносимост към някоя от билковите съставки. Използването на продуктите от кърмачки и деца също е непрепоръчително.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Фитопластири „Янканг“ за опорно-двигателен апарат”