• diabet_chaj_bilki_diabet
diabet_chaj_bilki_diabet

Фито-комбинация за регулация на кръвната захар

7.00 лв.

Тази билкова комбинация успешно предпазва от усложненията съпровождащи протичането на диабета и пред диабетни състояния. Има противовъзпалително, противоспастично и леко отводняващо действие, което е важно за доброто състояние на бъбреците. Успоредно с това подобрява състоянието на черния дроб и повишава имунния статус. С регулирането на кръвнозахарните нива се избягват и пристъпите на вълчи глад, които често могат да се проявят и при хора без диабет. Чаят може да се използва системно.

Състав: Листа боровинка, Листа коприва, Стрък петопръстник, Шушулки бобови, Листа къпина, Листа Черница, Стрък глухарче, Листа мента, Пръчки канела

Начин на употреба: 2 пакетчета се запарват 15 мин. в 200-300 мл вода. Пие се 3 пъти дневно 30 мин. преди или между храненията.

Изчерпан

SKU: 860. Категории: , .

Описание на продукта:

Чаят е комбинация от 9 растения и билки, които природосъобразно, меко и надеждно регулират нивата на  кръвната захар, повишена заради хранене, стрес или проблеми с панкреаса. Фито-комбинацията при инсулинзависимите форми на диабет ще е допълнение към медикаментите и ще предпази от резки колебания в нивата на кръвната захар. В някои по-леки форми може да се направи прилагането на таблетки почти излишно. Чаят е полезен и за всички, които заради липсата на време се хранят със сладки храни и бързи въглехидрати, които също опасно повишават нивата на кръвната захар и последващите за здравето им последици.

Нето 100 g/50 бр. филтър

1 ревю за Фито-комбинация за регулация на кръвната захар

  1. Web Hosting
    1 от 5

    :

    Най-често са засегнати бета-клетките и последствието на това е, че организмът не може да се справи с повишаването на кръвната захар след прием на храна в състоянието след нахранване .

Добавете отзив