• %d1%86%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%82-cistit_cistiton_ciston
%d1%86%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%82-cistit_cistiton_ciston

Изпитано от поколения! Латинка и Червена боровинка при инфекции на пикочните пътища

12.80 лв.

Билковият настойка (тинктура на капки) оказва изключително благотворно влияние върху здравето при инфекции на отделителната система, борейки се с причинителя на инфекцията. На второ ниво билковият извлек повишава имунитета, а на трето ниво той и се бори със стрес-фактора, който нерядко се явява скрита първопричина за срив в имунитета и много от урологичните неразположения.

 

Изчерпан

Описание на продукта:

Действие: Благоприятства нормалното функциониране на бъбреците и уринарния тракт.

Ефектът от листата и плода на червената боровинка е противовъзпалителен, овладяват се възпаления с бактериален причинител – включително вездесъщите ешерихия коли.

Корени и стръкове от коприва благоприятстват функцията на бъбреците, действат благотворно при уголемена простата.

Билковта тинктура съдържа още латинка. Тя, както и боровинката повишава имунитета при агресори в отделителната система. Съдържащият се в билката тропеолин от една страна

притежава антибактериално и противогъбично действие, укрепва защитните сили на организма. От друга латинката укрепва психо-емоционалия баланс на човека, тъй като нерядко инфекциите са следствие от срив заради силен стрес, депресия, раздразнителност. Така препаратът дава холистично решение, борейки се на две нива за нашето здраве – физическо с причинителя да инфекцията, и душевно при стрес, подтиснаност, депресия и раздразнение.

Състав: 1 мл тинктура съдържа:  Алкохолно- воден екстракт  на лист червена боровинка – 80мг, плод червена боровинка – 40мг, латинка – 40мг, корен коприва – 20мг, стрък коприва – 20мг.

Съхранение: На хладно място,  далеч от пряка слънчева светлина и недостъпно за деца.

Начин на използване: 30 капки (1.2мл) разтворени в 100мл вода, 3 пъти на ден, преди ядене. Дневен прием 90 капки (3.6мл).

Съдържание на една дневна доза: лист червена боровинка – 240мг, плод червена боровинка – 120мг, латинка – 120мг, корен коприва – 60мг, стрък коприва – 60мг.

Възможно е да образува фина утайка от билков произход. Разклатете преди употреба. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва при бременност и кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Ако приемате лекарства се консултирайте с лекар, преди употребата на продукта.

Опаковка: стъклена бутилка от 50мл в картонена опаковка от 100% рециклирана хартия.
Без лекарско предписание!

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Изпитано от поколения! Латинка и Червена боровинка при инфекции на пикочните пътища”