• Smoker_vitamin
Smoker_vitamin

Антиоксидантна защита при силно замърсен въздух (лечебен ефект при пушачи, активни и пасивни)

55.00 лв.

Природната формула съдържа антиоксиданти, извлеци от растения, витамини, минерали и микроелементи, които са жизненонеобходими за активните и пасивни пушачи, както и всички хора, които сме изложени на високи дози замърсен въздух. Комбинацията едновременно защитава белите дробове, а от друга подобрява кислородния обмен и подпомага работата на сърцето, бъбреците и отделителната система в борбата им по обезвреждане на отровните съединения и необходимостта от ежедневното им извеждане от телата ни.

Опаковка: 90 таблетки

Изчерпан

Описание на продукта:

Съдържание:

Люти чушки 300 mg

Витамин C 60 mg

Витамин E10 mg

Цинк 5 mg

Екстракт от зелен чай 5 mg

Екстракт от Нар 5 mg

Коензим Q10 2.5 mg

Селен 20 µg

Употреба:

Действие

Тютюнопушенето и замърсената околна среда може опасно да снижат нивата на някои важни защитни антиоксиданти и витамини в организма. Освен това, увреждат сърдечно-съдовата система и белите дробове, а в кръвта снижават нивото на кислорода, необходим за нормалните клетъчни функции. Формулата на продукта е създадена именно да намали въздействието на тези опасни тенденции.

Aнтиоксидантите – витамините С и Е, коензим Q10, цинк (активатор на ензима супероксид дисмутаза) и селен (активатор на глутатионпероксидаза) са мощни защитни средства. Едновременното им действие облекчава последствията от замърсената околна среда или тютюнопушенето върху белите дробове, уврежданията на кръвоносните съдове, сърцето, стомаха, пикочния мехур и кислородния обмен в кръвта. Съдържащият се в продукта екстракт от лют червен пипер подпомага работата на дихателната система. Извлекът на Елагиева киселина (която се намира в някои плодове, например в малините), пък премахва токсините и предпазва клетките на черния дроб. Селенът и цинкът предпазват бъбреците от нефро-токсичното действие на кадмия.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Антиоксидантна защита при силно замърсен въздух (лечебен ефект при пушачи, активни и пасивни)”