• noni_pri_rak
noni_pri_rak

Нони при онко-проблеми, липса на виталитет, стрес, наднормено тегло

146.20 лв.

Доктор Нейла Соломон, който е най авторитетният изследовател на Noni в света е удивен от силата на това растение да връща здравето на човек като с магическа пръчка.  „Между всички изследвани от мен препарати в Университета Джон Хопкинс аз никога не съм открила нито един, който може да направи това ,което прави Нони-индийската черница“

Д-р Стив Шехтер, директор на Института за лечение с природни средства в Калифорния, заявява:

„Като клиничен терапевт наблюдавах как Нони оказва значително, дори всестранно терапевтично въздействие както в профилактиката, така и при лечението на много здравни проблеми.”

Резултатите на различни изследванията, проведени през последните две-три десетилетия, показват благотворно повлияване на широк диапазон негативни състояния при пациенти, страдащи от:

-Високо кръвно налягане

-Диабет – 1,2 тип

-Депресия

-Проблеми с храносмилането

-Липса на мускулен тонус

- Липса на концентрация

-Стрес

-Липса на самочувствие

-Наднормено тегло

-Проблеми със съня

-Артрит

-Алергии

-Проблеми с дишането

-Онкологични заболявания (наблюдава се спиране растежа на туморните клетки).

Изчерпан

Описание на продукта:

chaj_noni2Плодовия Чай Noni е богат на витамини и минерали, и съществено превъзхожда сока от плодовете по съдържание на фосфор, желязо, магнезий, витамин Е, витамин К1 и никотинова киселина. Той съдържа повече от 150 полезни за здравето хранителни съставки и биологически активни вещества, включително антиоксиданти и биофлавоноиди.

Прилага се при: понижен имунитет, онко-пробеми, повишен туморен маркер, хипертония, климакс, депресия, треска, главоболие, менструални спазми, синдром на хронична умора, мускулна атрофия, артрит, следоперационен период, травми, възпаления, онкологични заболявания, патологии в ендокринната система. Помага са зправянето със стреса, успокоява, отпуска и възстановява нервната система, извършва изчистване на целия организъм.

Състав: 100% плод Нони, Без консерванти!  Опаковка 15 пакета!

Начин на използване: 1 пакетче от плодовия чай Нони в 170-200 мл гореща вода. Запарва се 3-5 мин. Допуска се употребата му със захар на вкус или в смес с обикновен черен или зелен чай. Може да се пие, както топъл, така и студен през целия ден. Като профилактика се приема сутрин и вечер на гладно 15-20 преди храна.

Д-р Ралф Хайнике: Нони е нещо уникално

Наричат това чудновато растение „Кралицата на плодовете”, поради изключителните му възможности за стимулиране на имунната система и регенерация на тялото на клетъчно ниво! В много народи извлекът от Нони (индийска черница) се счита за свещен, защото притежава многостранно оздравяващо действие върху човешкия организъм – действа като мощен биолечител, тоник, адаптоген – дава виталитет, регулира кръвното налягане, стомашната функция, стимулира клетъчната регенерация, дава енергия, понижава отговора на тялото ни към стресовите фактори!!! 

Сокът от този чуден плод се е използвал от хората на Полинезия още от древността, а моряците са го разпространявали по света като цяр и като екзотична храна при наглед нелечими състояния. Тайната се крие във факта, който става виден много по-късно, а именно, че Нони съдържа 18 аминокиселини, които правят това тропическо растение наистина уникално. Наред с тях се съдържат макро- и микро-елементи, витамини, ензими, протеини, въглехидрати и полизахаридни структури, които поддържат обменните процеси, енергийния баланс и метаболизма на цялото тяло.

Едва през 70-те години на миналия век завесата пред невероятните свойства на този природен дар открехва известният биохимик д-р Ралф Хайнике д.м.(Ph.D. at the University of Minnesota). Той е и един от първите съвременни учени, които старателно изучават някои от 150-те лечебните вещества, които индийската черница съдържа. Д-р Хайнике, например открива едно от тях и го нарича ксеронин. Според д-р Хайникe то работи на молекулярно ниво, за да поправя увредените клетки.

Нони има и способността да подпомага възстановяването на функциите на ендокринната или хормонална система. Това се постига чрез подаване на епифизата („първата“ жлеза на тялото, разположена в средната основна част от мозъка) на ксеронин – основната храна на епифизната жлеза, от която тя със сигурност не получава достатъчно. Епифизната жлеза регулира всички жлези под нея. Изграждането на епифизата има благоприятен ефект върху повечето, ако не всичките системи в човешкото тяло.

Съдържащите се в Нони активни вещества го правят отлично обезболяващо средство. Ксеронинът активира противовъзпалителните механизми на организма, има антиалергично действие и усилва съпротивителните му способности срещу бактерии и вируси. Подпомага намаляването на риска от дегенерирането на клетките, засилва имунната система.

Способността на плода Нони за подобряване усвояването на протеините чрез засилена ензимна функция спомага при артритни болки в ставите, които могат да бъдат свързани с невъзможността на старите хора за правилното храносмилане на протеините, като с немлените протеини се образуват кристалноподобни наноси в ставите. Освен това алкалоидните съединения в Нони имат противовъзпалително действие, а пък антиоксидантите в Нони намаляват свободните радикали в ставните клетки.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Нони при онко-проблеми, липса на виталитет, стрес, наднормено тегло”