• Selen
Selen

Органичен Селен-супер антиоксидант за щитовидната жлеза, сърце, за умствена и физическа форма

19.80 лв.

Неизброими са ползите от Селена – забавя стареенето на всички нива, предпазва от свободните радикали, подпомага щитовидната жлеза, неутрализира онкологичните фактори, водещи до появата на тумори, подпомага работата на опорно-двигателния апарат, имунната система и много др. При жените намалява още симптомите при менопаузата, а при мъжете подпомага спермогенезата. Всичко това в една доза Селен, който е в най-полезната за усвояване органична (хелатна) форма.

Опаковка: 60 таблетки

Изчерпан

Описание на продукта:

Selen_deficitСъс своя силен антиоксидантен ефект селенът подпомага защитата на клетките и тъканите от увреждащото действие на свободните радикали, като същевременно допринася за защитата на имунната система и нормалната функция на щитовидната жлеза. При дефицит на селен се наблюдава проблеми с мускулите и сърцето, умора, кожни проблеми, запек, депресии, снижена умствена активност.

Установено е, че Селенът възпрепятства или поне забавя стареенето на тъканите, затлъстяването, а със своето противовъзпалително действие намира успешно приложение за профилактика при заболявания на двигателната система.

През последните 10 години проучванията показват, че Селенът неутрализира влиянието на някои канцерогенни фактори и осигурява защита от развитие на тумори. Селенът е важен за функционирането на панкреаса и за еластичността на тъканите. Употребата на селен при жените в менопауза облекчава топлите вълни и физиологичния дискомфорт, а при мъжете антиоксидантните му свойства оказват положително действие върху оптималното функциониране и при спермогенезата. Той играе роля и за поддържане на здравето на кожата и ноктите.

За кого е полезен Селенът:

  • За желаещите силна антиоксидантна защита.

  • На пушачи и мъже, за подобряване на фертилитета.

  • На хора, страдащи от хипотиреодизъм и възпалителни заболявания, особено артрит.

  • Като допълващ лечението на повишени нива на холестерол и спазващите строга диета и вегани.

Съдържание:

37.5 µg Селен

12.5 µg L-Селенометиодин

Приложение: По 1 таблетка на ден

Производитeл: USA, CaliVita

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Органичен Селен-супер антиоксидант за щитовидната жлеза, сърце, за умствена и физическа форма”