• Cheren_baz_sambucus
Cheren_baz_sambucus

Черен бъз – супер концентрат за железен имунитет!

30.90 лв.

Черният бъз е добре познат в българската народна медицина като един от най-добрите и природни имуностимулатори. Тук той е в супер-концентрирана и лечебна форма на капки. Само 1 ml доставя 100 mg екстракт, получен от 6400 mg свежи плодчета на черен бъз! Мощно действие за силен имунитет! Концентратът притежава мощно терапевтично действие при отслабена имунна система и се препоръчва, както за профилактика , така и при наличие на някакъв проблем. Спомага за намаляване на риска от развитие на вирусни и бактериални инфекции, и облекчава симптомите при обикновена настинка и грип. Взет до 24 часа от началото на симптомите допринася за съкращаване времето, необходимо за възстановяване.

Изчерпан

SKU: 1272. Категории: , .

Описание на продукта:

Самбукус капки супер концентрат съдържа високо концентриран екстракт BioActives® от плодове на черен бъз. Екстрактът е извлечен от първокласен сорт черен бъз, култивиран в региона на Steirmark, Австрия. Сортът Haschberg е специален с това, че е богат на флавоноиди – едни от най-важните хранителни вещества в състава на растението, които притежават мощни антиоксидантни, тонизиращи и имуномодлиращи свойства.

Предимства 

Самбукус капки супер концентрат проявява ефикасно противодействие срещу патогените, причиняващи инфекции на горните дихателни пътища. Облекчава кашлица от различен произход и проявява отхрачващ ефект. Препоръчва се и за пушачи.

Концентратът може да се приема с цел профилактика и поддържане нормалното състояние на имунната система или при грип или настинка, като най-добре е тогава приемът да започне още в първите 24 до 48 часа от настъпването на симптомите.

Самбукус капки супер концентрат регулира обмяната на веществата и допринася за повишаване на тонуса и жизнеността. Полезен при високи нива на холестерла и триглицеридите. Подпомага сърдечно-съдовата система и спомага за укрепване стените на капилярите.

Употреба: За възрастни по 1 мл (25 капки) дневно. Деца приемат 0,5 мл (13 капки) дневно.

При вирусните симптоми: Възрастни приемат по 1 мл (25 капки) четири пъти дневно. Деца приемат 0,5 мл (13 капки) четири пъти дневно.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Черен бъз – супер концентрат за железен имунитет!”