• Koteshki_nokat_Samento_Cats_Clow
Koteshki_nokat_Samento_Cats_Clow

Котешки нокът – растение-лечител от Амазонската джунгла

23.00 лв.

Котешкият нокът е добре познат на племената от Южна Америка като ненадминато растение лечител с антиоксидантно, противовъзпалително, антибактериално, противовирусно, антиалергично, противогъбично, имуностимулиращо действие. Билката също така подпомага детоксикационните процеси в организма, съдейства за поддържане на здравословни нива на кръвното налягане, има общоукрепващо и тонизиращо действие.

Конкретни научни изследвания, а и случаи от практиката само потвърждават качествата на растението да стимулира и хармонизира правилното функциониране на имунната система, дихателните пътища, стомашно-чревния тракт, ставите, пикочо-половата система. Билката облекчава състояния като артрит, хипертония, диабет, Синдром на Хашимото, кожни проблеми, рак, подпомага възстановяването след прекарана химио- и лъчетерапия и др.

Опаковка: 100 капсули

Изчерпан

Описание на продукта:

Котешки нокът (Uncaria tomentosa) или познато още като „саменто“ е лиана, растяща в Амазонската джунгла с красиви малки жълти цветове. Името на билката идва от нейните остри бодли, наподобяващи тези на дивите котки.

Въздействието на екзотичното растение, срещано главно в Южна и Централна Америка е изключително комплексно – антиоксидантно, противовъзпалително, антибактериално, противовирусно, антиалергично, противогъбично, имуностимулиращо. Саменто също така подпомага детоксикационните процеси в организма, съдейства за поддържане на здравословни нива на кръвното налягане, има общоукрепващо и тонизиращо действие.

За Имунитет, при умора и стрес – Влизащите в състава на котешки нокът алкалоиди от една страна блокират инфекциите и възпаленията, а от друга стимулират работата на имунната система като засилват дейността ѝ. В резултат се наблюдава увеличаване производството на бели кръвни клетки, които се борят с попадналите в организма зарази, инфекции и вируси. Това особено личи в сезона на вирусните заболявания. Приемащите котешкия нокът боледуват в пъти по-рядко, а ако се случи да имат симптоми, то те отшумяват значително по-бързо. Билката има доказани антибактериални, антигъбични и антитуморни качества.

Прочистване на кръвта и стомашно-чревния тракт: Фито-продуктът прочиства от ненужните токсини и спомага за растежа на „добрите” бактерии в червата. Контролира симптомите при различни храносмилателни нарушения, облекчава състоянието при възпаление.

При артрит – оказва силно противовъзпалително действие. Помага за намаляване производството на един от главните причинители на възпалението – т. нар. простагландин. Облекчава болката и дискомфорта.

При хипертония: Понижава кръвното налягане. Да се избягва приема от хора, приемащи препарати за понижаване на кръвното налягане.

Отслабване: Ефектът на растението да прочиства стомашно-чревния тракт от токсините води до хармонизация и значителен ефект при хората, страдащи от наднормено тегло.

Диабет: Билката има свойството да регулира кръвната захар. Ето защо тя е неизменна част от алтернативното лечение на диабетици и се препоръчва от доста специалисти във фитотерапията.

Синдром на Хашимото: Има случаи, при които комплексния подход на лечение, включващ и котешкия нокът повлиява добре хора, страдащи от кованото заболяване Синдром на Хашимото. Причина за този благотворен ефект се отдава на способността на билката да хармонира работата на вътрешни органи и системи, имунната система.

Миома: Тези образование стават все по-разпространени сред жените, а факторите за това са много, хормонален дисбаланс, стрес, раждане, климакс и др. Въздействието на билката се изразява в блокирането на хранителни вещества към този тип образования в матката, в резултат на което лишени от хранителни вещества те се „изсушават“ и загиват.

Онкологични проблеми: Билката подпомага лечението на онкологични заболявания. Последни изследвания сочат, че тя стимулира организма да се бори с разпространението на раковите клетки. Нещо повече, блокирайки техния растеж. Резултатите от последни изследвания сочат, че лековитото растение действа като блокатор на туморите и под негово въздействие те буквално се самоизяждат.

Има данни още, че котешкият нокът благоприятства възстановителните процеси след проведена химио- и лъчетерапия, тъй като подпомага процеса на възстановяване на увреденото ДНК на клетъчно ниво.

Състав в 3 капсули (дневна доза): Котешки нокът (кора) 1,455 mg 4,365 mg, Диетични фибри 1 g 3 g

Други съставки: растителна капсула, целулоза, магнезиев стерат.

Начин на употреба: Приемат се по 3 капсули 2-3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Не съдържа: изкуствени овкусители, оцветители, глутен, млечни продукти, соя, захар, сол, консерванти, мая, пшеница или ГМО.

 

Предупреждение:

Продуктът не е заместител на пълноценното и разнообразно хранене.

Да не се предозира. Да не се приема при бременност, кърмене и доказана алергия!

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Опаковка: 100 капсули.

Производител: Nature’s Way products Inc, САЩ.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Котешки нокът – растение-лечител от Амазонската джунгла”