• Vitamin_D_3_kapki
Vitamin_D_3_kapki

Витамин Д на капки (vitamin D3)

49.00 лв.

Витамин Д се оказва един от най-важните за правилното функциониране на имунитета и регенеративните процеси в организма ни. На фона на това изследвания показват, че около 70 % от хората на планетата страдат от дефицит на D-витамин. Освен това не всяка форма на този витамин може да се приеме и усвои от организма ни. За това в тези капки се съдържа  именно най-полезната за здравето ни и усвоима форма, наречена D3. Тя е извлечена от масло от черен дроб на риба треска, като са добавени натурални аромати за по-приятен вкус. Дозирането е лесно и може да се смесва с храни или напитки. Човешкият организъм синтезира по-голямата част от този витамин с помощта на слънчевите лъчи.

Изчерпан

Описание на продукта:

Последните изследвания обаче откриха изумителни неща – той отговаря за здравето на зъбите и венците, сърцето и процеса на стареенето! По правило приемът на Витамин Д регулира синтеза и усвояването на калция в организма ни. Ако приемаме само калции без D, то ние не вършим почти нищо. Има обаче една „малка“ подробност, а именно - кой витамин Д приемаме? Защото онзи, който масово се предлага всъщност е синтетичният витамин D2, който е с ниска ефективност и полезност. Неговият естествен събрат, D3 (Д3) е с натурален произход и е 300 пъти по-ефикасен (според изследване на Медицинския Университет на Южна Каролина ). Само той гарантира всички ползи от този често пренебрегван витамин. А те не са никак малко и са честно казано изумителни. Витамин D3 дава здраво туптящо сърце,  силна и чиста простатата, правилно функциониращо дебелото черво, силна памет, остри зрение и слух, здрави кости, защита срещу остаряването.

На кой се препоръчва този продукт:

  • На хората, които прекарват по-голямата част от времето си на закрито
  • На хората със свръхтегло, тъй като те имат по-голяма потребност от витамин D

  • На всички, за поддържане на оптимално функциониране на имунната система

  • На хората, които искат да имат здрави кости и зъби

  • На бременните жени: за правилното развитие на костната система на плода и запазване костите на майката

  • На кърмачките: за запазване необходимото ниво на витамин D в организма

  • На вегетарианците

  • На хората, страдащи от слънчева алергия

Дефицити на витамин Д

Според научни изследвания, 41 процента от населението в нашата климатична зона е засегнато от недостиг на витамин D дори и през слънчевите летни месеци. Адекватният внос на витамин D има благоприятно въздействие не само върху костите и мускулите! Той повлиява положително имунната система, може да редуцира сенилната деменция, множествената склероза, различни психични заболявания, някои видове рак (на млечната жлеза, дебелото черво и простатата) и риска от развитие на диабет.

Продължителният дефицит на витамин D увеличава риска от следните заболявания:
- слаби кости
- чести костни фрактури
- чести инфекции
- дихателни инфекции
- сезонна депресия
- мускулна слабост

Съдържание: 30 µg Витамин D3 Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: растителен глицерин (стабилизатор), дейонизирана вода, лимонена к-на (регулатор на киселиността), овкусители (натурален портокалов вкус, етерично масло лимон).

Употреба: от 1 до 3 капки на ден с храната

Произход: Канада

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Витамин Д на капки (vitamin D3)”