• Aloe_Vera_za_piene
Aloe_Vera_za_piene

Гел от Алое Вера младост, здраве, лек за над 10 проблема

50.90 лв.

Напитката е супер храна, която се препоръчва за ежедневна консумация при лечение и профилактика. Дава здраве и профилактика на хора във всички възрасти. Препоръчва се на хора страдащи от хронични неразположения, като алергии, стомашни, ставни проблеми, при липса на тонус, сила и виталитет. Има данни, че сокът на Алое Вера подпомага жените искащи да заченат.

Конкретно този вид Алое Вера е считан за една от най-здравословните напитки в света. Благодарение на природната формула за консервация в нея са запазени повече от 200 полезни за здравето съставки, които балансират работата на целия организъм, дават здраве и красота, подпомагат лечението на редица хронични неразположения (виж по-долу). Освен богата гама от витамини и минерали, флавоноиди и аминикиселини гелът от алое е единият от двата естествени източника в природата на редкия витамин В12 в чист биологичен вид.

Опаковка: 1 литър

Описание на продукта:

Aloe_Vera_za_pieneГелът от Алое Вера е течна супер храна, която дават на тялото почти всичко, от което се нужда, за да функционира правилно, да съществува и да протичат регенеративните процеси по възстановяване и лечение. Течното злато, както още някои народи го наричат има силна адаптогенна природа. Т.е. всеки жив организъм извлича от него онези съставки, от които има нужда – на здравия човек да продължи да бъде здрав, а на болния помага да влезе отново в ритъм.

Хора без оплаквания споделят, че когато пият гела от Алое вера, качеството им на живот се повишава с няколко пункта, защото имат повече жизненост и енергия в своето ежедневие и боледуват значително по-рядко.

Що касае хронични неразположения, който почти всички имаме, къде в по-голяма, къде в по-малка степен, то за това са проведени редица изследвания, датиращи от 70-те години на миналия век до днес. При тях се установява големи ползи при поне 10 проблема. Най-често в изследванията се споменава туширане на проблеми със стомашно-чревния тракт, като синдром на раздразнените черва, и дивертикулоза. Други посочват за значително облекчаване на кожни проблеми, като акне, псориазис и екзема.

Трета група проучвания разказват за положителен ефект при артрит или астма. Всъщност положителните резултати са толкова разнообразни, че алое вера с право си е спечелило името „растение чудо“.

Не е за пренебрегване и формулата, с която идва продуктът, а тя е една от най-безвредните в света. Не случайно производителят на продукта е световен лидер в производството на Алое Вера. Екстракционните му съоръжения се намират непосредствено до плантациите. Така сокът, който е изключително деликатен не се окислява и запазва своята висока хранителна стойност и лечебна сила. Продуктът на следващия етап е стабилизиран по деликатен начин без вредни за организма съставки. 

Начин на Употреба:

Препоръчителният дневен прием е по 60-120 милилитра на ден. Преди употреба разклатете добре тубата.

Производител: „Forever“

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Гел от Алое Вера младост, здраве, лек за над 10 проблема”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*