Промо!
  • krem_s_koenzimq_10
krem_s_koenzimq_10

Крем с коензим Q10, макадамия и карите

25.00 лв. 23.90 лв.

Доминиращ акцент в този крем е коензима Q10, който подобрява еластичността на сухата кожа и видимо намалява дълбочината на бръчките, предпазва я от вредните въздействия на околната среда, предизвикващи преждевременно стареене.

СЪСТАВ:

Масло от макадамия*, Кайсиево масло, какаово масло*, масло от карите (shea butter)*, коензим Q10, Кокосово масло Virgin БИО*, масло от пшенични кълнове, cera alba*, сребърна вода, Vit E, растителен глицерин*, етерични масла: иланг-иланг**, портокал**. (* Био сертифицирани съставки,  ** Натурални етерични масла)

Опаковка: Кутийки 50 мл

Изчерпан

Описание на продукта:

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДЕЙСТВИЕТО НА ПРОДУКТА:

Кремът с Коензим Q10 е специално разработен за жени със суха или зряла кожа.

Крем за лице с Коензим Q10 е специално създаден с енергизиращия клетките Коензим Q10, естествено вещество в кожата, което се изчерпва с течение на времето. С напредване на възрастта, нивата на коензим Q10 намаляват, така че клетките не са толкова способни да се регенерират и защитават по естествен път. В резултат от това кожата старее преждевременно и става по-предразположена към образуването на линии и бръчки. Естественият за организма коензим Q10 е мощен енергиен активатор на клетката. Той е мастноразтворим и лесно прониква в кожата, възвръща жизнеността на кожата и стимулира защитните й функции. Той я предпазва от преждевременно стареене, което се дължи както на действието на UV лъчите, така и на другите фактори на околната среда. Коензим Q10 е естествено, съдържащо се в тялото вещество, което спомага превръщането на хранителните вещества в енергия. В кожата функцията му е да стимулира енергията в клетките, като „презарежда” техния потенциал за регенерация, за да ги направи по-силни и по-добре функциониращи. Също така има силно антиоксидантно действие. То му дава възможност да неутрализира увреждащите клетките свободни радикали, причинени от факторите на външната среда, които допринасят за разрушаването на колагена и еластина. Коензим Q10 е особено важна активна съставка в козметичния продукт, поради подчертаната му роля в клетъчния синтез на енергия. Той има изключително благотворно влияние в борбата с признаците на стареене на кожата.

Как действа Коензим Q 10

• Значително намалява дълбочината на бръчките на лицето
• Значително намалява оксидативния стрес върху кожата

РЕЗУЛТАТ: Видимо редуциране на бръчките и по-хидратирана кожа – за свеж и младежки вид.

ВНИМАНИЕ!

Кремът съдържа натурални и етерични масла с известен химичен състав и дефинирано терапевтично действие. Това не е лекарствен продукт. Приложението на крема не отменя консултацията и наблюдението от Вашия лекуващ лекар при профилактиката и лечението. Всяка информация, съвети и препоръки, съдържащи се тук, или получени чрез друг вид комуникация, в устна или в писмена форма не са предназначени да заменят или да бъдат заместител на квалифицирана медицинска помощ от обучен лекар или практикуващ здравеопазване! Кремът представлява взаимно допълваща се и точно дозирана комбинация от натурални и етерични масла. Поради това може да се препоръчва като помощно и съпътстващо средство при терапията.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Крем с Коензим Q10 за приложение върху кожата. 2 пъти дневно се нанася необходимото количество върху засегнатата кожа и се втрива с лек масаж. Кремът е предназначен за продължителна употреба.

НАЧИН НА СЪХРАНЕНИЕ:

Продуктът не съдържа консерванти, да се съхранява на хладно място, далеч от нагревателни уреди и слънчева светлина, недостъпно за деца.

Моля, обърнете внимание, че този продукт е жив биологичен продукт и може да има промени в цвета и аромата от партида до партида.

Препоръчително е до 6 месеца след отваряне на опаковката, кремът да се употреби.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Крем с коензим Q10, макадамия и карите”