• Produkt_za_stavi_bolki
Produkt_za_stavi_bolki

Формула с Босвелия и сулфати за ставни проблеми

95.60 лв.

Природната формула на продукта се препоръчва от водещи клиники в света, тъй като дава изключителни резултати при болки и хронични проблеми. Капсулите съдържат по-голямо количество от съставките за регенерация и смазка  на ставите (глюкозамин, хондроитин, коензим) плюс целебни извлеци от растения (Босвелия, Куркума и др.), действащи изключително благотворно за опорно-двгателния апарат на човека.

Опаковка: 90 желатинови капсули (по 1 табл. дневно)

Изчерпан

Описание на продукта:

 

Ставите са една от най-натоварваните зони в човешкото тяло. Ето защо за тяхното лечение и защита често се нуждаем от ударна доза полезни биологично активни вещества. Второто условие, за да се радваме на комфорта от движението е онова, което приемаме да е съвместимо с биологичните нужди на нашите ставите.

Таблетките „Джойн Притекс Форте“ (Joint ProteX FORTE) отговарят на двете условия и се грижат да поддържат здравето на ставите ни чрез по-високо съдържание на активните съставки.

Формулата съдържа Глюкозамин, който участва в изграждането и поддръжката на основните структурни елементи на хрущяла, хондроитин, който действа синергично с глюкозамина и служи като смазка за ставите, подпомагайки тяхната функция.

Съдържа също хиалуронова киселина, която гарантира вискозитета на ставната течност и намалява триенето на хрущялните повърхности и метил-сулфонил-метан (МСМ), който спомага за запазване на здрава структура на хрущяла.

В допълнение, продуктът съдържа полезни растителни екстракти (Куркума и Ливадник), цинк и манган. Всички те заедно осигуряват комплексна защита на ставите, дори и при голямо натоварване.

Глюкозамин сулфат 500 mg

Хондроитин сулфат 270 mg

Екстракт от Босвелия серата 50 mg

Ливадник 40 mg

Екстракт от куркума 10 mg

Метил-сулфонил-метан 150 mg

Хиалуронова киселина 50 mg

Цинк 5 mg

Манган 1 mg

Дозировка: 1 таблетка дневно

Да се избягва при свръхчувствителност към миди и ракообразни! Пациентите с диабет и повишен холестерол, както и алергичните към пеницилин, преди да ползват хранителната добавка да се консултират с лекар! Продуктът не се препоръчва при бременност и кърмене!

На какво се дължи оздравителният ефект на формулата?

Глюкозамин сулфат

Глюкозаминът подпомага регенерирането на хрущяла, нормалното функциониране на ставите и облекчава болките.

Хондроитин сулфат

Хондроитин сулфатът е основният градивен материал на ставите, необходим за подобряване на техните механични и еластични качества.

Метил-сулфонил-метан

Метилсулфониметан (MSM) играе важна роля в белтъчния синтез на съединителната тъкан. Подпомага за предпазване на здравата хрущялна структура.

Хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина (НА) е естествен компонент на междуклетъчното вещество на кожата. Тя е най-важният компонент на основното вещество на съединителната тъкан със съществена роля в междуклетъчните метаболитни процеси. Осигурява вискозността на хрущялните ставни повърхности. Поради силния негативен заряд и високо молекулно тегло способства свързването на огромни количества вода.

Екстракт от Босвелия серата

Наричана още Индийско тамяново дърво е билка използвана от народната медицина от много години. Има мощно противовъзпалително, муколитично и антисептично действие.

Ливадник

Ливадникът съдържа салицилова киселина и има многобройни полезни действия – обезболяващо, противовъзпалително, диуретично и т.н.

Екстракт от куркума

Куркумата е билка, чиетоактивно вещество куркумин упражнява противовъзпалително действие при ставни проблеми без нежелани странични ефекти!

Цинк и Манган

Това са минерали, липсата на които може да доведе до ставни оплаквания, особено в млада възраст.

 

 

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Формула с Босвелия и сулфати за ставни проблеми”