• mehlem_artrit_krem_artrit_stavni_bolki
mehlem_artrit_krem_artrit_stavni_bolki

Мехлем с Джинджифил и Бор при артрит, ставни болки, слабо оросяване

8.00 лв.

Предназначение: при възпаление на ставите, артрит, много добър стимулант върху състава на ставите, успокоява болките при хроничен артрит, хроничен ревматизъм, мощен антиоксидант; при възпалено, подуто и измръзнало място или слабо кръвообращение към крайниците (подходящ за диабетици);. Гингеролите потискат брадикинина, субстанция с основна роля при възникване на болковия синдром.

Изчерпан

Описание на продукта:

Състав: студен маслен извлек от корен от джинджифил и борови пъпки, зехтин Extra Virgin*, пчелен восък*, Кокосово масло Virgin БИО*, бадемово масло, и етерични масла*: джинджифил, кипарис, лимон и хвойна.

Опаковка: 20 мл

Продуктите, означени със * са био сертифицирани

Въздействие: Джинджифилът е добър стимулант на кръвообращението, увеличава притока на кръв към повърхността, успокоява възпалението и стимулира оздравяването. Лечебната сила на пролетните борови връхчета се крие в наличието на голямо съдържание на етерично масло, а също така и редица важни витамини – В, С, К, каротин /провитамин А/, дъбилни и смолисти вещества, минерални соли. Мехлемът е ценно средство при лечение на хроничен ревматизъм, подуто измръзнало място и слабо кръвообращение към крайниците. Масаж на крайниците с мехлема подобрява циркулацията и помага при слабо оросяване. Като мощен антиоксидант потиска възпалението в организма, забавя стареенето на клетките и облекчава болката. Гингеролите потискат брадикинина, субстанция с основна роля при възникване на болковия синдром.

Този мехлем е успешен за предпазване от неблагоприятни атмосферни условия, преди излагане на откритите части на тялото навън. Подходящ и необходим е и на туристи и алпинисти преди и след излизане в планината.

Начин на употреба:

Мехлем за приложение върху кожата. 2-3 пъти дневно върху поразеното място се нанася необходимото количество и се втрива с лек масаж. Препоръчва се процедурата да продължи до пълното оздравяване. Мехлемът попива бързо, без да оставя следи. Болките в главата се овладяват с приложение на мехлема в областта на слепоочието и на врата.

Внимание!

Избягвайте контакт с очите и лигавиците. Някои етерични масла са противопоказни за епилептици, хипертоници, кърмачки, бременни, деца, както и за лица с индивидуална непоносимост към ароматите. Моля консултирайте се с Вашия личен лекар! Да не се употребява при доказана алергия към някоя от съставките!

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Мехлем с Джинджифил и Бор при артрит, ставни болки, слабо оросяване”