• detoks_lepenki_34
 • foot_detox-jpg
detoks_lepenki_34foot_detox-jpg

Детоксикация на организма с фито-пластири за крака

11.80 лв.

Човек ежедневно чрез водата, въздуха и храната поглъща различни отрови, токсини, химикали и тежки метали. Те се загнездват в тялото ни и влошават работата на органите и системите, причинявайки алергии, слаб имунитет, хормонален дисбаланс, лесна уморяемост, лош сън, затруднена подвижност, липса на виталност и др. Комплексът от природните компоненти на пластира (оцет от бамбук, пъпчици горски бук, алуминиев силикат и др. ) притежават способността да поглъщат шлаки, отрови и токсини и да ги извеждат от тялото ни. Пречистването има благоприятен ефект върху целия организъм,  повишава имунитета, кръвообращението, работата на енергийните меридиани и органите. Пластирът е напълно безвреден и е без странични ефекти.

2 бр. в опаковка

Изчерпан

Описание на продукта:

Китайските медици наричат стъпалата „второто сърце” на човека. Съгласно теорията на традиционната китайска медицина върху стъпалата са разположени повече от 60 активни точки, а също така и рефлексни detoks_lepenki_34зони, свързани с много от вътрешните органи. Върху стъпалата се намират и важните енергийни канали „цзинло”, в които се отлагат шлаките от човешкия организъм в продължение на дълъг период от време. Тези токсини възпрепятстват нормалния ход на кръвообращението и могат да предизвикат различни заболявания.

В лаборатория във Великобритания е направен следния експеримент. На група от 34 човека са залепени билковите пластири за три поредно нощи. След това е проведена анкета , в която участниците споделя своите впечатления. 60 % от тях споделят, че се чувстват по -бодри. Една група от 30 на сто, разказват, че болки в колената им са намалели драстично. 25% от участниците, които са имали лош сън, споделят, че вече спят като къпани, като се будят най-много по веднъж призори. Лабораторните изследвания също доказват полата от пластирите. След като са свалени уловената в пластира черна субстанция е подложена на лабораторен анализ. Установено е, че през кожата и лимфата пластирът е изхвърлил навън няколко вида телесен боклук, който може да бъде групиран в следните 6 категории – тежки метали(като олово от козметика или газове от колите), метаболитни отпадъци(като амоняк), токсини, паразити(яйца на глисти и др.), химикали (нитрити, консерванти), целулитни мастни образувания.

Активни съставки:

Основните съставки на пластира за детоксикация са: 

 • Бамбуковия оцет - има наистина уникални качества. Той е създаден чрез изключителна технология на дестилация на подбрани месести части от бамбуковите стъбла, при която се запазват напълно уникалните свойства на това растение. Бамбуковият оцет активно поглъща и премахва вредните вещества, разрушава и потиска растежа на патогенни бактерии и вируси, перфектно абсорбира влагата. Екстракт от бамбук има антиоксидантна активност, подобрява циркулацията на кръвта и foot_detoxкръвоснабдяването в тъканите, укрепва кръвоносните съдове, подобрява нейната еластичност и тонус, намалява пропускливостта на капилярите, има противооточно  действие.  
 • Екстрактът от пъпчиците на горски бук съдържа феноли, бетулин, катран, които задържат вода и оказват антисептично действие. Този растителен компонент активизира клетъчния метаболизъм, повишава устойчивостта на клетките срещу въздействието на неблагоприятните фактори на околната среда, стимулира микро циркулацията на кръвта.
 • Екстрактът от горчив портокал притежава антитоксични свойства, подобрява обменните процеси, повишава защитните сили на организма.
 • Хидролизираното царевично нишесте отлично абсорбира влагата, подхранва нервните клетки. Оказва смекчаващо и защитно действие на кожата, почиства и отваря порите.
 • Хитинът подпомага извеждането от организма токсините и тежките метали. Оказва антиоксидантно действие.
 • Прахът от семената на фасул адзуки благоприятно влияе на състоянието на кожата, прочиствайки организма от токсините. Помага да се избави от излишните течности.
 • Силикатът на алуминия е отличен абсорбент, притежава поглъщащи свойства: «изтегля» различни токсини, соли и тежки метали.

Редовната употреба на пластира регулира циркулацията на кръвта и лимфата. Чрез рефлексните зони на тялото, пластира изсмуква токсините от тялото. В резултат нарушения баланс на организма е възстановен.

Приложение:

Вечер преди лягане разпечатайте опаковката. Вътре ще намерите два пластира, предназначени за двете стъпала на краката. Залепете пластирите от лепящата страна и върху почистената кожа на стъпалата. Минималното време за действие на пластирите е 6-8 часа, оптималното – 8-10 часа, при заболяване – 12-24 часа.
Поставянето на пластира се препоръчва да е около 21:00 часа, преди биологично активните точки да се „отворят“. Възможно е и прилагането му върху болно място. На сутринта отлепете пластира и изплакнете краката с вода.
Процеса на пречистване може да трае от 7 до 90 дни, в зависимост от общото състояние на организма. Препоръчителния курс е 14 дни.
Особености при прилагане: 
 1. Ако след прилагането пластирът е придобил цвета на чай и е влажен, това означава, че е напълно използван. 
 2. Цветът на пластира и степента на влажност зависят от особеностите и състоянието на човека. 
 3. Светлата повърхност на пластира след прилагане предполага, че тялото е почистено.

Противопоказания:

 

 1. Индивидуална непоносимост към съставките.

 2. Открити рани и възпаления по кожата.

 3. Не се препоръчва да се използва от деца под 12 години.

Използването на пластира е удобно и комфортно, премахва необходимостта от дългите и неприятни медицински процедури на пречистване. В допълнение, чрез използване на пластира за детоксикация се повишава имунитета, намалява се умората, подобрява се кръвообращението и качеството на съня, повишава се общия тонус на организма. 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Детоксикация на организма с фито-пластири за крака”