• babini_zabi_bilka_sarce_libido
babini_zabi_bilka_sarce_libido

Настойка Бабини зъби за либидо, сърце, мастна обмяна (при дамите)

12.00 лв.

Билката Бабини зъби (Tribulus terrestris) е наричана българската виагра, но погрешно е схващането, че тя е само за мъже. Легенди се разказват как бившия първи в Републиката Тодор Живков е започнал да приема тинктура от билката първо за сърце и така стопил холестеролните си плаки. Като „страничен ефект“ той останал в удивително полово здраве чак до старини. Освен, че вдига самолета, билката топи холестеролните плаки и предпазва кръвоносните съдове от запушвания и от инфаркт. Тинктурата помага и на жени. Бабини зъби е надеждно, високоефективно средство за облекчаване на постменопаузните симптоми и за подобряване на мастната обмяна. Билката и продуктите получени от нея стимулират половите хормони по естествен път. Билката успешно се използва за топене на мазнини при мъже и жени в бодибилдинга.

Опаковка – Стъклено шишенце от 100 мл

Изчерпан

Описание на продукта:

Билката Бабини зъби е доста широкоспектърна. Тя традиционно се използва от мъжете, но е от полза и за дамите при обмяна на веществата.

Първото ѝ действие е за увеличаване на либидото при различни сексуални и репродуктивни разстройства при мъжете, ниски стойности на тестостерона. Официалната медицина вече десетилетия използва екстракти от бабини зъби за подобряване на потентността и спермограмата на мъжете. Не случайно екстракти от билката влизат в състава на много добавки за занимаващи се с бодибилдинг, фитнес, културизъм.
Тинктурата помага и на жени. Бабини зъби е надеждно, високоефективно средство за облекчаване на постменопаузните симптоми и за подобряване на мастната обмяна. Билката и продуктите получени от нея стимулират половите хормони по естествен път.

Ендокринните жлези са взаимносвързани и ако се наруши дейността на една от тях се разстройва работата и на другите. Например разгъването на остеопорозата около 40 – 55-годишна възраст се приема за норма. Състоянието е резултат от прогресивно понижаване синтеза на полови стероидни хормони. Например количеството им при 50-годишните жени е само 5% от това на 25-годишните.

Бабините зъби имат регулиращо действие и върху обмяната на веществата, която се нарушава с напредване на възрастта.

Състав: Спиртен извлек (алкохол 47% vol ) от стръкове бабини зъби (Hb. Tribuli ter.)

Приложение: 3 мл (около половин чаена лъжичка) три пъти дневно или 5 мл (около 1 чаена лъжичка) 2 пъти дневно. Приема се с малко вода между храненията.

Препоръчителен дневен прием 10 мл

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Настойка Бабини зъби за либидо, сърце, мастна обмяна (при дамите)”