• pelin
pelin

Сладък пелин за прочистване на лимфата и лек за много проблеми

12.00 лв.

Сладкият пелин се сочи за природен лек срещу редица проблеми в това число и онкологични. Той се използва за засилване съпротивителните сили на организма. Това се случва основно чрез прочистване на лимфната система, наричана бялата река, която помага на целия организъм да се прочиства от шлаки и токсини. Самият лимфен поток е важен за здравето ни, защото когато лимфната система е запушена или утежнена се получават блокажи, което е предпоставка за развитие на множество проблеми. Само част от тях са липса на виталитет, често боледуване, алергии, онкологични проблеми – наистина много са проблемите, които замърсената лимфна система води след себе си. Ето защо народната медицина препоръчва за профилактика или при наличие на проблем няколко курса с тинктура от Сладък пелин (Artemisia Annua). 


Изчерпан

Описание на продукта:

Състав: 1 мл тинктура съдържа: Алкохолно- воден екстракт със съдържание на алкохол 66% vol., съответстващ на: Сладък пелин (Artemisia annua) – 200мг.

Начин на използване: За възрастни- 20 капки (0.8мл) разтворени в 100мл вода, 3 пъти на ден. Дневен прием 60 капки (2.4мл).
Съдържание на една дневна доза: Сладък пелин (Artemisia annua) – 480мг.

Предназначение: Може да се използва при режимите за детоксикиране, отпадналост, често боледуване, за тонизиране и укрепване на организма. Благоприятства нормалното функциониране на чревната флора, жлъчната секреция и храносмилането.
Възможно е да образува фина утайка от билков произход. Разклатете преди употреба.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва при бременност и кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Ако приемате лекарства се консултирайте с лекар, преди употребата на продукта.

Опаковка: стъклена бутилка от 50мл в картонена опаковка от 100% рециклирана хартия.
Без лекарско предписание!

Здрава лимфна система – здраво тяло

В съвременния свят лимфната система все по-често влиза в действие и компенсира работата на имунната система. Една от причините е, че имунната си система е блокирана и пренатоварена от стреса, отровните храна, вода и въздух, които ежедневно бомбардират тялото ни. Така за много агресори и отклонения в работата на телесни функции минават незабелязани от органа, който трябва да съблюдава реда в тялото ни имунната система. Така на помощ идва последната преграда пред болестта лимфната система. 

Д-р Хенри Лай: Артемизинът убива раковите клетки


Един от големите изследователи на сладкия пелин е д-р Лей. Негови изследвания сочат, че растението въздейства на раковите клетки в организма бързо и ефективно. Китайски учени твърдят, че ключът към неговото въздействие е пероксидна връзка ( два кислородни атома закачени заедно ) в рамките на активните молекули на билката.
„В лабораторни експерименти, Сладкия пелин уби почти всички човешки ракови
клетки изложени на него в епруветката в рамките на 16 часа“ – съобщава Д-р Хенри Лай, биоинжинерен изследовател в Университета на Вашингтон.

 

Бялата река

Някои автори я наричат бялата река. Нейният поток минава през далака, тимусна жлеза (ендокринна жлеза), апендикс, сливици, лимфни възли и съдове и лимфна тъкан. Тя има функция да филтрира кръвта като извежда отровите и различните бактерии и вируси от организма. Освен това лимфната система е последният щит пред нашето тяло. Тя трябва да произвежда бели кръвни телца, които са последната ни защита срещу редица болести и инфекции.

Ако лимфната система е утежнена и не функционира правилно това води след себе си до доста неприятени последици в развитите на редица болести. Като се започне от алергии, ринит, синузит, обриви, атритни симптоми, мине се пред напълняване, хормонални нарушения и кожни проблеми и се стигне до рак.

Симптоматика

Проучвания показват още, че запушвания по лимфния път може да са причина също така за задържане на вода в организма, запек, световъртеж, бодежи в кръста, болки в ставите, усещане за липса на тонус, отпадналост, депресии, обща слабост. Причината за това се крие във факта, че когато лимфната система не работи правилно, телата ни не могат да изхвърлят токсините, остатъците от метаболитните процеси, а също така и вирусите, гъбичките, паразитите и болестотворните бактерии, които лимфата като последна преграда на имунната система улавя, омотава като в пашкул и трябва да изведе от тялото ни.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Сладък пелин за прочистване на лимфата и лек за много проблеми”