• Gluharche_tinktura_koreni
Gluharche_tinktura_koreni

Тинктура от глухарче за черен дроб, детокс, при диети

7.00 лв.

Негово величество глухарчето е едно от най-добрите растения за прочистване на черен дроб и жлъчни пътища. Тинктурата има още по-лечебен ефект, защото е направена от корените на глухарчето, където е скрита голяма лечебна и детоксикираща сила. Освен за черен дроб и жлъчка, билковата настойка е особен подходяща за всеки, който е решил да се вкара във форма със или без специална диета. 

Опаковка 50 мл.

Изчерпан

Описание на продукта:

Корените от глухарче са незаменими при всеки, които иска да подобри и подпомогне работата на жлъчно-чернодробната си система. Те освен, че профилактират могат да се включат и за оздравителен процес, свързан с тези системи. Тинктурата също така е  подходяща при задръжка на течности в тялото и предменструален синдром, хронични сърдечни заболявания и др.

Друг ефект е, че корените от глухарче подпомагат силно регулирането обмяната на веществата. Това дава голям ефект при спазване на съответния диетичен режим. Природният ефект идва от факта, че това е една от билките, които има най-силен благотворен ефект върху работата на черния дроб.

Тинктурата е подходяща още при следните дисхармонични състояния като: цироза, стеатоза (омазняване на черния дроб), хронични хепатити и след хепатитни състояния (токсични увреждания на черния дроб и прекарани вирусни хепатити).

Приложение: 3 пъти дневно по 20-40 капки (1-2  мл) с малко вода между храненията.

Препоръчителен дневен прием до 6 мл. (1мл – 20 капки съдържа 38 мг активна суха субстанция)

Състав: етанолова настойка (алкохол 50% vol) от корени на глухарче (Rad. Taraxaci)

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Тинктура от глухарче за черен дроб, детокс, при диети”