• smola_gugul
smola_gugul

Тинктура от индийска смола Гугулу – регулация на тегло, метаболизъм, стави, детокс, хормонален баланс

13.50 лв.

Гуглу е лечебна смола, която отдавна се използва в Индия в аюрведическата медицина. Извлекът от нея дава бързо изгаряне на мазнините от депата без да засяга мускулите, подобрява хормоналния дисбаланс, дава мощна детоксикация. Чудесна за използване с различен тип терапии и препарати за регулация на тегло, хормонална картина, метаболизъм, но не само. Гуглу се прилага на Изток още за подмладяване на организма, за подобряване на кръвоносните съдове и ставите, намаляване на лошия холестерол; помага и при болки в гърлото и храносмилателни оплаквания.

Изчерпан

Описание на продукта:

Съдържание: 1 мл тинктура съдържа:  Растителен глицерин и дестилирана вода със съдържание на растителен глицерин 85% vol., съответстващ на: Гугул (Shuddha Guggulu) – 300мг.

Предназначение: Благоприятно при обмяната на веществата. Спомага за поддържане нормални нива на холестерола в кръвта.

Начин на използване: 30 капки (1,2мл) разтворени в 50мл вода, 3 пъти на ден. Дневен прием 90 капки (3,6мл).

Съдържание на една дневна доза: Гуглу – 900мг.

Възможно е да образува фина утайка от билков произход. Разклатете преди употреба.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва при бременност и кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Ако приемате лекарства се консултирайте с лекар, преди употребата на продукта.

Съхранение: На хладно място,  далеч от пряка слънчева светлина и недостъпно за деца.

Срок на годност след отваряне  60 дни.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Тинктура от индийска смола Гугулу – регулация на тегло, метаболизъм, стави, детокс, хормонален баланс”