Промо!
  • otslabvane_metabolizam_normobodibas-e1475753608437-1024×968
otslabvane_metabolizam_normobodibas-e1475753608437-1024×968

Чай от 8 растения при наднормено тегло

10.90 лв. 8.20 лв.

Чаят е с отличен ефект при затлъстяване. Той съдържа комбинация от 8 растения, по препоръка на един от най-д0брите фитотерапевти у нас д-р А. Михайлов. Чаят съдържа внимателно подбрани билки, и растения от чисти планински находища. Те ефикасно и същевременно безвредно влияят върху интимните механизми на обмяната на веществата. От една страна чаят за отслабване ускорява метаболизма, а от друга страна намалява чувството за глад и замества усещането за стрес с чувството за ситост и хармония.

Изчерпан

SKU: 2015. Категории: , .

Описание на продукта:

Билките, част от естествената човешка природа, действат внимателно, плавно и трайно. Ароматният букет на чая Нормободимас да отслабвате с удоволствие!

Състав:

Девисил корен (Rad. Levistici)

Магданоз семе (Sem. Petroselini)

Бреза лист (Fol. Betulae)

Коприва лист (Fol. Urticae)

Коприва корен (Rad. Urticae)

Хвойна плод (Fr. Juniperi)

Копър семе (Fr. Anethi)

Сладник корен (Rad. Liquiritiae)

Продуктът е хранителна добавка, не е заместител на разнообразното хранене.

Прием: 1-2 пакетчета се запарват в 200-300 мл вода. Пие се три пъти дневно 30 мин. преди или между храненията.

Магданозеното семе, листата от бреза отводняват прекрасно, пречистват бъбреците и в същото време подкрепят копривата и сладника, които са главните билки за регулиране на обмяната на веществата. Хвойната и семето от копър придават приятен аромат на чая и също активират обмяната на веществата. Сладникът е най-често срещащата се билка в тибетските билкови рецепти. Той влияе благотворно на надбъбречните жлези, а чрез него и на хормоналния статус. Като цяло чаят ускорява отслабването и го прави по-лесно.

Продуктът е хранителна добавка, подкрепяща хигиенно-диетичния хранителен режим. Подобрява устойчивостта по отношение на алергизиращи агенти и отслабена имунна система.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Още няколко думи за наднорменото тегло:
Наднорменото тегло е не само естетически, но и здравословен проблем, при това доста комплексен. Ако имате желание за стройна фигура, но ви е трудно да я постигнете, не търсете вината само във вас. В много случаи нервното напрежение разпалва желанието за хранене и храната носи утеха. През последните години се явиха изследвания, които правят връзка между стрес, наднормено тегло и т.н. За объркване на обмяната сериозен принос имат и медицината чрез предизвикване на дисбактериоза — последица на антибиотични курсове, чрез предписване на кортикостероиди, таблетки антибебе, антихистаминни препарати и какво ли не… Комбинацията на д-р Михайлов има отличен ефект при затлъстяване. Съдържа внимателно подбрани билки, ефикасно и същевременно безвредно вличещи върху механизмите на обмяната на веществата. От една страна чаят я ускорява, от друга страна намалява чувството за глад. Допълнителният полезен ефект е прочистването на бъбреците и жлъчно-чернодробната система. В този смисъл помага и на хората, страдащи от жлъчни дискинезии и подагра — състояния, често придружаващи затлъстяването. Коренът от девесил в чай НОРМОБОДИМАС, за който народът казва, че дава девет сили, е важен за страдащите от понижен тонус при отслабване.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Чай от 8 растения при наднормено тегло”