• shijtake_gabi_rak
shijtake_gabi_rak

12 вида лечебни гъби за живот без болести

35.90 лв.

МИКО ДИФЕНС 555 mg е природен продукт, който комбинира 12 вида органични, медицински гъби с доказано действие за повишаване имунитета, забавяне стареенето, редица хронични проблеми, защитита от стреса, дават енергия, за детоксикация на организма при работа и живот в агресива био-химична среда. Мико-комбинаципта се препоръчва още от фито-терапевти след продължително боледуване, при борбата с редица заболявания (диабет,хипертония и др.), в това число и онкологични, и последствията от лъче- и химиотерапията. Към тази смес от лечебни гъби са добавени универсалният антиоксидант витамин С, както и корен от джинджифил. Те засилват усвояването на медицинските гъби и оптимизират уникалния им ефект да хармонизират здравето ни.

Опаковка „Myco Defence“ 60 капсули

 

:60 капсули

Изчерпан

Описание на продукта:

Иновативният продукт Myco Defense® съдържа екстракт от всяка една от изброените медицински гъби и притежава уникалните качества и лечебни свойства, споменати поотделно (виж свойствата на гъбите по-долу). Всички съставки са 100% органични, което гарантира тяхната чистота и качество. Използвани са растителни целулозни  капсули, които правят продукта достъпен за вегетарианци и са лесни за поглъщане. Приложението му включва:

  • Мощна антиоксидантна защита на тялото.

  • Забавя стареенето.

  • Податливост към вирусни, бактериални и гъбични инфекции

  • При онкологични проблеми

  • Повишава устойчивостта при умора, стрес, напрежение и раздразнителност.

  • Силно енергизира и помага за справяне с умората.

  • Поддържа имунната система здрава и устойчива.

  • Премахва кислородния стрес в клетките.

  • При различни хронични състояния като сърдечни нарушения, хипертония, диабет и др. 

 

Съдържание: екстракт от гъби Енокитаке, Майтаке, Месима, Химематсутаке, Рейши, Ямабушитаке, Каваратаке, Хиратаке, Шейтаке, Зху Линг, Агарикон, Чага (мицел отглеждан върху органик Кафяв ориз)

 

Витамин С (L-аскорбинова киселина) 60 mg 60 mg

Джинджифил органик (корен) 45 mg 45 mg

Въглехидрати <1 g <1g

Не съдържа: Захар, мая, царевица, сол, пшеница, соя, изкуствени оцветители и аромати, млечни продукти, консерванти, глутен.

Дозировка и приложение: По 2 капсули дневно. При нужда от по-висок прием се консултирайте с лекар.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Съхранявайте в плътно затворена опаковка и избягвайте пряка слънчева светлина.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA

Природното чудото на медицинските гъби

 

mejtake_gaba_Grifola frondosaКордицепс

В Китай гъбите Кордицепс се използват за проблеми, свързани с дишането, движението, сексуалната дисфункция и имунната система. Те са изключително ефикасни при депресия, алергии и настинки. Притежават „антистрес” и „анти-ейджинг” ефект. Кордицепс усилва естествената енергичност и издръжливост на организма, регулира апетита и съня. Гъбата лекува заболявания на черния дроб, сърцето, бъбреците и белите дробове.

Месима

В Корея Месима се използва най-често за предотвратяване на повторна поява на рак. Проучвания доказват, че полизахаридите, извлечени от гъбата Месима, имат по-добър ефект при тумори в сравнение с всички други медицински гъби. Проучвания показват, че екстрактът от тази гъба е най-добре подпомага имунната система след химиотерапия и друго противораково лечение.

Майтаке

Медицинската гъба Майтаке се използва при лечение на вируси, бактериални инфекции и ракови заболявания. Тя притежава свойството да повлиява благоприятно върху имунната система и да регулира нивата на глюкозата, кръвното налягане, инсулина, холестерола, липидите, фосфолипидите и триглицеридите. Майтаке също помага и за намаляване на теглото. Уникалността на гъбата се състои и в богатото й съдържание на калций, калий, магнезий, витамини  Д2, ниацин и Б2.

Рейши

Гъбата Рейши е най-добрият имуностимулатор сред всички храни. Тя увеличава производството на Т-клетките, които убиват всички вируси и бактерии. Ценена е като лекарство против кашлица и простуда. Рейши подобрява чернодробната функция, помага при алергии и пречи на растежа на ракови клетки. Тя е супер антиоксидант и противовъзпалително средство.

Ямабушитаке

Проучване при хора, които се подлагат на изследване с прием на гъбата Ямабушитаке, показва значително подобрение на мозъчните функции. Тя се препоръчва и прилага при леки когнитивни нарушения.

Химематсутаке (Агарикус блазей)

Гъбата Химематсутаке значително подобрява имунитета и се бори успешно с раковите заболявания. Стимулира производството на интерферон и интерлевцин, притежава уникални антивирусни свойства, понижата холестерола, нормализира кръвното налягане.  Освен че поддържа имунната система, тя възстановява естествения баланс в организма.

Шийтаке

Освен превъзходни хранителна качества, гъбата Шийтаке притежава и доказан антитуморен, антивирусен и антибактериален ефект. Тя е богат източник на протеини, калий, цинк, селен, желязо, витамини и полизахариди. Съдържа големи количества левцин и лизин – основни аминокиселини, които липсват в по-голямата част от зърнените храни. В източната медицина се използва за лечение на простуда, морбили, възпаление на бронхите, главоболие, едра шарка и силна отпадналост.

Зху линк

Гъбата Зху линк е позната като мощен антибиотик, антитуморно средство, както и като диуретик и лек за инфекции на пикочните пътища. Други благоприятни ефекти от гъбата се наблюдават срещу паразити, лечение на хепатит Б, стимулиране на имунната система и борба с рака.

Кауаратаке

Позната и в България, гъбата Кауаратаке е най-богатият природен източник на полизахарида крестин и редица ензими. Тя е уникално средство срещу рака – намалява метастазите и понижата страничните ефекти от химиотерапията. И още – стимулира чернодробната функция и подобрява дейността на дихателната система и стомашно-чревния тракт.

Хиратаке

Съдържанието на големи количества гликани, витамини B1, B2, B3, B5, B6, D, C, протеини, стероли, минерали, микроелементи и мастни киселини прави гъбата Хиратаке една от най-добрите стимулатори на имунната система. Нейното действие намалява холестерола и кръвната захар. Премахва екземи, кожни заболявания, хемороиди и разширени вени.

Агарикон

Гъбата Агарикон намира основно приложение като лекарствено средство при туберкулоза и пневмония. Използва се и при мускулни или ставни болки. С Агарикон се лекуват както ревматоиден артрит, така и всякакви заболявания на дихателните пътища – кашлица, астма и др.

Чага

Традиционно гъбата Чага се използва за лечение на рак и други сериозни заболявания. В източната медицина е позната и като лек за стомашни проблеми, туберкулоза, хипертония, вирусни инфекции, сърдечно-съдови заболявания и диабет. Отскоро за гъбата Чага се предполага, че е потенциален лечител на ХИВ.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “12 вида лечебни гъби за живот без болести”