• Vital_Wiman_aftodiziak_bilki_za_jeni
Vital_Wiman_aftodiziak_bilki_za_jeni

Растителна формула за дами за либидо, релакс, фертилитет

42.00 лв.

Изключително комплексен билков и растителен препарат за жени, който по един природосъобразен начин възстановява оптималното психо-емоционално състояние и хармонизира физическо здраве. Всичко това е жизненоважно, както за едно отлично сексуално здраве и нормален полов живот, така и за репродуктивните функционалности при дамите.

Опаковка: 60 капсули

Изчерпан

Описание на продукта:

Съдържание:

Листа от Дамиана (100 mg)

Сума (100 mg)

Корен от мака (100 mg)

Екстракт от гуарана (100 mg)

Плод от палма-трион (50 mg)

Корен от сарсапарила (50 mg)

Плод от Катуаба (25 mg)

Корен от еднорог (25 mg)

Прием: по 1-2 капсули дневно

Мощен природен ефект на релаксация, афродизиак, хармонизатор

Лечебните растения в продукта за жени Витал Уомън (VitalWoman) са листа от Дамиана (естествен афродизиак с антидепресивно действие), корен от Тетра (подпомага възстановяването на хормоналния дисбаланс), Корен от Катуаба (Бразилска брока: има общо укрепващо и тонизиращо действие и оказва положително въздействие върху централната нервна система), корен от Мака (засилва сексуалното желание и се използва успешно при безплодие), Лекарски гол корен (има противовъзпалително и антисептично действие), Плод от Назъбена палма (стимулира дейността на матката и яйчниците), корен от същински Еднорог (съдържа сапонин оказващ благотворен ефект върху функциите на матката), Екстракт от Гуарана (съдържа кофеин и има общо укрепващо и тонизиращо действие и стимулира либидото), съчетани в едно, оказват изключително полезно въздействие върху женския организъм.

Само стресът ли е фактор?

Стресът, в който живеем днес е основният виновник за влошаване качеството на сексуалния живот на човека. Но това е само едната страна на монетата. Доскоро в медицината беше разпространено погрещното схващане, че в основата на нарушения като импотентност, фригидност, намалено либидо се дължат на психологически причини. Последните изследвания показват, че наред с това голяма част от тези проблеми се коренят във влошеното физическо състояние на индивида, предизвикано от неправилно хранене, нездравословен режим на живот, прекомерен стрес, злоупотреба с алкохол, цигари, медикаменти. Растителната формула е насочена към минимизиране на вредите от тези неизбежни фактори и подпомагане на сексуалните функции.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Растителна формула за дами за либидо, релакс, фертилитет”