• shampoan_jen_shen
shampoan_jen_shen

Здрави като корабно въже коси с шампоана с корени от Жен Шен

27.40 лв.

Китайският Жен-шен се използва повече от 4000 години в различни рецепти и билкови комбинации. Екстракт от него, приложен на косата възстановява нейната първична енергийна програма ,т.е. косата ни става каквато е била на младини благодарение на жизнената енергия Чи, която се съдържа в това чудно растение. Според китайската медицина с приемането на този вид женшен в организма се вкарва голямо количество Ян енергия, която отговаря за проявленията на здравото и красотата в нашия триизмерен свят. Човешкото тяло постепенно губи от тази енергия след определена възраст, след тежки изтощителни заболявания и при хронични страдания. Женшенът щедро ни я връща, а ефектът наистина е поразителен!

Изчерпан

SKU: 6269. Категории: , .

Описание на продукта:

shampoan_jen_shenШампоанът с Женшен е най-силният адаптоген, ефективно повишава съпротивлението на косата срещу вредните въздействия на околната среда, укрепва и възстановява нейната сила.

Изключително високото съдържание на екстракт от Женшен осигурява подхранването на косата, стимулира имунната система на скалпа, подобрява жизнената дейност на космените фоликули, възстановява структурата на косъма, подобрява растежа им и удължава техния жизнен цикъл. Меката формула на шампоана прекрасно почиства косата и я прави мека и послушна.

Препоръчва се за всички типове коса. За още по-добър ефект комбинирайте с маска за коса с корени от Женшен

Приложение: На влажна коса нанесете малко количество шампоан, разпределете равномерно по цялата дължина на косата, масажирайте в продължение на 2-3 минути, изплакнете с топла вода. Ако е необходимо, повторете.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Здрави като корабно въже коси с шампоана с корени от Жен Шен”