• Konski_kesten_za_Veni-Stavi_bolki
Konski_kesten_za_Veni-Stavi_bolki

Тинктура от конски кестен за разширени вени

6.90 лв.

Тинктурата от плодовета на конския кестен действа благотворно при проблеми на опорно-двигателния апарат, предпазва от образуване на тромби, укрепва венозната стена, има противовъзпалително действие при артрити и ставни проблеми. При наличие на проблем като ставни болки, схващане при мазане то се наблюдава значително облекчение. Използва се още активно при лечение на разширени вени, тромбофлебит, отоци от различен характер. Успешно се съчетава с всички терапии за тези проблеми, мазила и кремове като подсилва многократно тяхното действие.

Изчерпан

Описание на продукта:

Редица автори съобщават за сериозния ефект на препаратите от конски кестен при разширени вени, разязвявания на подбедриците поради нарушено хранене на тъканите и при хемороиди. При лечение на тромбофлебити с екстракт или тинктура от плодовете на конския кестен отокът и болките на мястото на венозното възпаление намаляват, тромботичните маси се размекват и постепенно изчезват. Аналогични ефекти са наблюдавани и при хемороиди и проблеми с опорно-двигателния апарат.

Съдържание: Спиртен извлек -етанолова настойка (алкохол 45% vol) от плодове на A. hippocastani

1 мл (20 капки) настойка съдържа 33 мг активна суха субстанция

Приложение: 3 пъти дневно по 20-40 капки (1-2 мл) с малко вода между храненията. При чувствителен стомах да се приема след хранене. Препоръчителен дневен прием до 6 мл.

За разтривки външно.

Внимание! Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Тинктура от конски кестен за разширени вени”