• Aloe_Vera_za_piene
Aloe_Vera_za_piene

Гел от Алое Вера младост, здраве, лек за над 10 проблема

50.90 лв.

Напитката е супер храна, която дава на тялото почти всичко от което има нужда, за да бъде здраво.  Препоръчва се на хора страдащи от хронични неразположения, като алергии, стомашни (гастрит, синдром на раздразнени черва) и кожи проблеми (акне, псориазис-виж подробно по-долу), ставни проблеми, при липса на тонус, сила и виталитет. Има данни, че сокът на Алое Вера подпомага жените, желаещи да заченат. Освен богата гама от витамини и минерали, флавоноиди и аминикиселини гелът от алое е единият от двата естествени източника в природата на редкия витамин В12 в чист биологичен вид.

 

Опаковка: 1 литър

Изчерпан

Описание на продукта:

Aloe_Vera_za_pieneГелът от Алое Вера е течна супер храна, която дават на тялото почти всичко, от което се нужда, за да функционира правилно, да съществува и да протичат регенеративните процеси по възстановяване и лечение. Течното злато, както още някои народи го наричат има силна адаптогенна природа. Т.е. всеки жив организъм извлича от него онези съставки, от които има нужда – на здравия човек да продължи да бъде здрав, а на болния помага да влезе отново в ритъм.

Хора без оплаквания споделят, че когато пият гела от Алое вера, качеството им на живот се повишава с няколко пункта, защото имат повече жизненост и енергия в своето ежедневие и боледуват значително по-рядко.

Що касае хронични неразположения, който почти всички имаме, къде в по-голяма, къде в по-малка степен, то за това са проведени редица изследвания, датиращи от 70-те години на миналия век до днес. При тях се установява големи ползи при поне 10 проблема. Най-често в изследванията се споменава туширане на проблеми със стомашно-чревния тракт, като синдром на раздразнените черва, и дивертикулоза. Други посочват за значително облекчаване на кожни проблеми, като акне, псориазис и екзема.

Трета група проучвания разказват за положителен ефект при артрит или астма. Всъщност положителните резултати са толкова разнообразни, че алое вера с право си е спечелило името „растение чудо“.

Не е за пренебрегване и формулата, с която идва продуктът, а тя е една от най-безвредните в света. Не случайно производителят на продукта е световен лидер в производството на Алое Вера. Екстракционните му съоръжения се намират непосредствено до плантациите. Така сокът, който е изключително деликатен не се окислява и запазва своята висока хранителна стойност и лечебна сила. Продуктът на следващия етап е стабилизиран по деликатен начин без вредни за организма съставки. Така благодарение на природната формула за консервация в нея са запазени повече от 200 полезни за здравето съставки, които балансират работата на целия организъм, дават здраве и красота, подпомагат лечението на редица хронични неразположения.

Начин на Употреба:

Препоръчителният дневен прием е по 60-120 милилитра на ден. Преди употреба разклатете добре тубата.

Производител: „Forever“

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Гел от Алое Вера младост, здраве, лек за над 10 проблема”