• Dobavki_za_stavi_bolki_recepta
Dobavki_za_stavi_bolki_recepta

Здрави стави с Босвелия и Куркума

74.40 лв.

Опазването на ставите ни здрави е от жизнено важно значение за всеки от нас. Природната формула на Джойн Протек се препоръчва както за профилактика, така и при хронични проблеми. Тя съдържа вещества, които обикновено не са включени в нашия хранителен режим или са в недостатъчни количества. Уникалната комбинация глюкозамин, метил-сулфонил-метанът (МСМ) и билките Куркума, Ливадник и Индийско тамяново дърво дава ефикасна помощ за опазване и възстановяване здравето на съединителната тъкан.

Опаковка: 90 таблетки

Изчерпан

Описание на продукта:

Съдържание:

Глюкозамин сулфат 250 mg

Хондроитин сулфат 200 mg

Екстракт от Босвелия серата 50 mg

Ливадник 40 mg

Екстракт от куркума 10 mg

Метил-сулфонил-метан 150 mg 

Хиалуронова киселина 50 mg

Цетил-миристолеат  50 mg

Цинк 5 mg

Манган 1 mg

Прием: По 1 таблетка до 3 пъти на ден 

На какво се дължи благоприятният ефект върху здравето ни?

Глюкозамин сулфат

Глюкозаминът подпомага регенерирането на хрущяла, нормалното функциониране на ставите и облекчава болките.

Хондроитин сулфат

Хондроитин сулфатът е основният градивен материал на ставите, необходим за подобряване на техните механични и еластични качества.

Метил-сулфонил-метан

Метилсулфониметан (MSM) играе важна роля в белтъчния синтез на съединителната тъкан. Подпомага за предпазване на здравата хрущялна структура.

Хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина (НА) е естествен компонент на междуклетъчното вещество на кожата. Тя е най-важният компонент на основното вещество на съединителната тъкан със съществена роля в междуклетъчните метаболитни процеси. Осигурява вискозността на хрущялните ставни повърхности. Поради силния негативен заряд и високо молекулно тегло способства свързването на огромни количества вода.

Екстракт от Босвелия серата

Наричана още Индийско тамяново дърво е билка използвана от народната медицина от много години. Има мощно противовъзпалително, муколитично и антисептично действие.

Ливадник

Ливадникът съдържа салицилова киселина и има многобройни полезни действия – обезболяващо, противовъзпалително, диуретично и т.н.

Екстракт от куркума

Куркумата е билка, чиетоактивно вещество куркумин упражнява противовъзпалително действие при ставни проблеми без нежелани странични ефекти!

Цинк и Манган

Липсата на тези минерали може да доведе до ставни оплаквания, особено в млада възраст.

Цетил-миристолеат

Цетил-миристолеат  хрущялната тъкан защитава от ерозия и участва в регенерирането ѝ.

Внимание: Приемът да се избягва при свръхчувствителност към миди и ракообразни! Пациентите с диабет и повишен холестерол, както и алергичните към пеницилин, преди да ползват продукта да се консултират с лекар! Продуктът не се препоръчва при бременност и кърмене!

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Здрави стави с Босвелия и Куркума”