• Ghee_maslo_250g
Ghee_maslo_250g

Масло Гхи – домашно, вкусно и лечебно

12.00 лв.

Маслото Гхи е един от основните продукти във Ведическа лечебна култура. От гледна точка на диетиката маслото е изключително вкусна, свръхчиста супер храна, която се усвоява директно от тялото и мозъка ни. Според Аюрведа Гхи не само захранва, но пречиства токсините от тялото ни, лекува, и влияе много позитивно на фино енергийно и клетъчно ниво. Всичко това е гарантирано, защото всичките процеси на производство на този продукт са ръчни. Това позволява да се произведе Гхи с “домашно” качество, внимание и специално отношение. То носи природно здраве, красота, хармония и щастие!

НЕТО: 250 гр

Изчерпан

Описание на продукта:

В Индия от хилядолетия Гхи е считано за храна, лекарство, козметика; незаменим елемент от всеки един празник. Според Аюрведа, маслото гхи е концентрирана, чиста и благостна огнена енергия на Слънцето. Гхи ускорява и възстановява всички стадии на храносмилането и метаболизма, способства цялостно изчистването на организма от токсини и шлаки на фино клетъчно ниво.

Изключително вкусно масло, с фин аромат на орехи и златисто-кехлебарен цвят домашно маслото ГХИ – Гопал Прасад е направено ръчно, с внимание и грижа от благочестиви хора в благостно състояние на духа, време и място. Това е гаранция според Аюрведа храната да не съдържа лоша карма, а само позитивна енергия! Малката общност, която произвежда продукта използва средствата от него за издаване на ведически книги и благотворителност -раздаване на храна.

Съдържание: 100% чисто сметаново краве масло, термично обработено на слаб огън; мастно разтворими витамини A, E и K, Омега 3, Омега6, незаменимата линолеова киселина. 

Начин на употреба: подходящо за директна консумация, готвене, пържене (висока точка на задимяване: до 250ºC), приготвяне на сладкарски изделия и печива, козметични цели и лекуване.

Начин на съхранение: на сухо място при стайна температура преди и след отваряне.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Масло Гхи – домашно, вкусно и лечебно”