• Biorezonans
 • Kvantova_Terapiq_Zaper
 • Bioharmonex2
 • Biorezonans_Bioharmonex
 • Bioharmonex3
BiorezonansKvantova_Terapiq_ZaperBioharmonex2Biorezonans_BioharmonexBioharmonex3

Уред за квантово лечение (био резонансна терапия)

1,559.00 лв.

Всички сме гледали фантастичните филми, в които вечер хората си лягат в нещо като квантова камера, която веднага започва да регенерира тялото на героя, а ако е болен и да го лекува. Всъщност подобна технология вече е налична благодарение на уреда за биорезонансна терапия. В него има над 30 програми за хармонизация действието на различни органи и системи. Докато гледате телевизия, на работа или при спане пускате съответната програма и в тялото ви започва процес на невидима електромагнитна терапия за релакс, за отслабване или за някой конкретен орган (виж всички програми по-долу).

Философията на алтернативния метод се базира на квантовата теория за трептенията на клетките. Когато те са здрави имат една вибрация, а щом излязат от ритъм тяхната работна честота се променя и съответно настъпват проблеми и здравословни смущения. Уредът съдържа в себе си честотните настройки, които съответстват на здравия организъм. С натискането на един бутон се произвежда квантови трептения, които карат клетките на тялото ни отново да влязат в своя ритъм. Самият уредът Био-Хармоникс е последен писък в квантовата медицина – лек, преносим със сензорен дисплей и възможност за ъпдейти на нови и нови програми за квантова хармонизация на здравето.

Изчерпан

Описание на продукта:

Biorezonans_BioharmonexСпоред квантовата медицина всичко в човешкото тяло трепти, вибрира. Всеки атом, всяка клетка, орган и система има своя честота на трептене, като струните на една китара. Когато някоя система излезе от резонанс трептенията ѝ започват да звучат фалшиво, което е признак за настъпваща или настъпила болест. Тук на помощ идва супермодерната биорезонанса терапия. Квантовия уред Биохармонекс има излъчвател на лечебни вълни и над 30 вида здравословни програми . Те се избират от дисплея в зависимост от целта, която искаме да постигнем. Тя може да бъде хармонизация работата на определен орган (например бъбреци) или комплексна програма за справяне със стреса или подпомагане метаболизма при диета, например.

А какво ще кажете за влизане в бърз лечебен „крио-сън“, или квантова процедура по стимулиране на мозъчната активност, или пък квантов релакс и разкрасяване, на които до скоро се подлагаха само милионери, шейхове и президенти (виж всички програми по-долу).

Д-р Амелия Търноцки изпробва уреда наскоро и бе изумена от неговия ефект. Тя казва, че уредът всъщност учи нашия организъм как да бъде здрав и отпочинал, нещо, което сме знаели като деца, но с напредване на възрастта губим някъде по пътя си. Това се постига , само с натискане на един бутон, с който да превключим правилната вибрационна честота, която да въздейства на дадена област от нашето тяло – стомах, бъбреци, нерви, зрение и т.н.

Уредът произвежда невидими трептения, които карат излезлите от ритъм органи и системи отново да се хармонизират със Здравето. „Така да се каже уредът връща фабричните настройки на нашето тяло, което е създадено да бъде здраво“, казва холистичният медик. Д-р Търноцки разказа още, че според нейните наблюдения най-бързо при биорезонансната терапия се повлиява имунната система. Тя първа влиза в час, така да се каже, а след това останалите органи и системи на нашето тяло.

„Всъщност Bioharmonex е най-модерното четвърто поколение на този вид уреди, който дойде през пролетта на 2017 г. Зад него стоят над 10-годишен опит и разработки. Това е най-съвършеното нещо, в света на квантовата медицина“, категоричната е специалистката д-р Търноцки.

Уредът за биорезонансна терапия включва над 30 програми. Щом пуснем съответната програма от уреда, той буквално започва наново да учи тялото ни на правилната резонация. Това се случва чрез подаване на импулс от 4 секунди, които връщат организма към правилните процеси и хомеостазата (състояние на динамичен баланс).

По-долу са изброени основните програми по азбучен ред, включени в пакета за биорезонансна терапия. Те обаче непрекъснато се увеличават и ъпдейтват, щом включите уреда към вашия компютър и Интернет.

2_Auras1. Антифронт - За поддръжка на добро общо здравословно състояние

2. Биоритъм – за хармонично фукциониращ биоритъм на

3. Болка – Програма осигуряваща добро общо състояние през цялото време

4. Бъбреци- Програма подпомагаща хармонизацията и функционирането на бъбреците

5. Безсъние- Препоръчва се при нарушения на съня, при проблеми със заспиването, често будене. Програмата се стартира вечер преди лягане.

6. Безсъние (спокоен кратък 2-часов сън) – Програмата може да подпомогне смущенията в съня, като да подобри бързото преминаване в дълбок регенериращ сън дори при кратка следобедна дрямка

7. Деца- Програма специално разработена за нуждите на детския подрастващ организъм

8. Дишане- Програма за подпомагане на правилното и дълбоко коремно дишане. Особено важна за хора живеещи в градовете, пушачи и хора занимаващи се с активен спорт (спортисти).

9. Детоксикация – Програмата подпомага процесите по детоксикация на организма от отрови, подходяща за всички хора, както и за онези, полагащи се на диети и изискващи учестено изхвърляне на токсини.

10. Завинаги млад -  така се казва биорезонансната програма, стимулираща антиоксидантните клетъчни процеси. Те забавят стареенето и осигуряват поддържане на млад външен вид – кондиция и изглед на кожата.

11. Имунна система – Програмата осигурява електромагнитни вибрации, които стимулират работата на имунната система.

12. Кръвоносна система – Стимулира оросяването и движението енергията на кръвта Чи. Програмата е от полза и за онези, които интензивно натоварват кръвоносната си система, спортисти , както и тези, които се нуждаят от допълнителна подкрепа за оптимално функциониране на кръвоносната си система.

13. Лимфна система – Програма за нормално функциониране на лимфната система

14. Махмурлук - програмата подпомага, възстановяването на организма и детоксикацията след прекомерна употреба на алкохол

15. Меридиани – Целта на тези програма е да хармонизира работата на меридианите, по които тече енергията на нашето тяло, както и кондицията на основните акупунктурни точки

16. Месечен цикъл – Програмата подпомага редовния и естествен месечен цикъл

Biorezonans17. Нервна система – Програмата е създадена специално за тези хора, които имат ежедневна потребност от стимулиране на умствената дейност и перфектна концентрация.

18. Очи/зрение – Специално създаден вибрационен режим за тези, които имат зрителни смущения, както и за онези, чиято работа е свързана със стрес и прекомерно натоварване на зрението.

19. Простата – Програмата е предназначена за мъже на средна, по-зряла възраст и възрастни хора

20. Психично презареждане – За пълноценно възстановяване особено след случаите на стрес, умора, умствено претоварване

21. Релакс – Програма, даваща релаксация и отпускане както на физическо, така и на психическо ниво.

22. След тренировка – За възстановяване след интензивно физическо натоварване.

23. Хормони – Програма за хармонизиране на хормоналната активност

24. Черен дроб/панкреас – Обединена програма от типа „Храносмилане“, насочена конкретно към биорезонанса на тези два органа.

25. Шуманов резонанс - От нашето раждане нашите тела са свързани с електромагнитното поле на планетата. То има специфична средна честота, наречена резонанс на Шуман. Това електромагнитно поле, което е край и в нас всъщност управлява и синхронизира хилядите биохимични реакции, които се случват всяка секунда в нашето тяло. Подаването на тази програма е все едно да сверим биологичния си часовник с часовника на планетата Земя. Това е важно, защото това енергийно поле има връзка и с поддържането здравето в човешкия организъм.

Bioharmonex2Характеристики:

Над 30 програми за биорезонансна терапия

Функция Био часовник, показващ кой орган в момента е слабо или силно активен

Делене на целебните програми на мъжки и женски според метаболизма

Режим от комплексни програми за концентрация , релакс и т.н.

Лесен за използване Сензорен дисплей

Ултра модерен дизайн

Лек, преносим

Биорезонанс терапията и бъдещето на енерго-информационната медицина

Всяка жива клетка в човешкото тяло генерира електромагнитно поле. Това енергийно поле е един от начините, по който клетките комуникират една с друга, за да стартират и регулират различни физиологични процеси. Ние сме здрави, само когато този поток от информация протича нормално. Ето защо напоследък все повече учени разглеждат съвременната медицината като енерго-информационна. Лекарството, например носи информация, която влиза в контакт с информацията на нашия организъм. След това имунната система предприема определени команди по изпълнение на зададената биохимична програма. На още по-високо ниво аспиринът, например, също има своята енергийна вибрация, която влиза в резонанс с онези органи и системи, на които ще помогне.

Използвайки напредъка на технологиите целта на Биохармонекс е да използва този резонансен диалог между квантовите системи. За целта устройството създава външни електромагнитни полета, които влизат в контакт с естествените такива, създавани от определени тъкани, органи и системи в тялото. Като резултат от терапията се подсилват естествените процеси на клетъчна регенерация и метаболизъм.

Био-резонансното устройство използва за благотворното си въздействие и друг факт. А именно, че в човешкото тяло във всеки момент протичат над 100 000 биохимични реакции в секунда. А човек има 75 милиарда клетки. И всяка от тях представлява автономна електрическа „централа“, която има нужда от енергия, гориво и правилната „софтуерна“ програма, за да работи в услуга на целия организъм. Всичко това се нарича биорезонанс на здравето. Учените са установили, че ако дадена клетка започне да влошава своята работа, то веднага се наблюдава разлика в честотата на нейните трептения. Така може да се прогнозира развитие на болест, дори години преди тя да е настъпила. Проблемът е, че информацията тече между клетките, защото те чрез трептенията също си „говорят“. Така в следващите седмици, месеци и дори години клетките на даден орган приемат този влошен резонанс за нещо нормално и все повече и повече започват да следват грешния ритъм, което води до излизане от строя на целия орган (тъкан). Тогава болестта от енергийно ниво минава на физическо и докторите я разчитат по съответните симптоми, въпреки че тя е започнала много по-рано. В следващите редове са посочени само част от факторите, считани за отговорни за разстройването на био резонанса в различните органи и системи на човешкото тяло:

 1. Нередовен или неправилен режим на хранене и/или комбиниране на хранителни продукти

 2. Недоспиване

 3. Дефицит на витамини, минерали и други олигоелементи, важни за клетъчните процеси

 4. Системно поглъщане с въздуха, водата или храната на отрови, пестициди, нитрати, тежки метали и др.

 5. Излагане на различни вредни лъчения, в това число и слънчева радиация

 6. Дефицит на вода и кислород

 7. Силна киселинност  (PH на организма)

 8. Консумация на алкохол, пушене на цигари, прием на кафе

 9. Метаболитни смущения

 10. Недостатъчна физическа активност

 11. Често 0помени в метеорологичните и атмосферни условия

 12. Излагане на Магнитни бурии, Електро-магнитен смог  от домашни уреди, мобилни антени, често разговори по мобилни апарати, мощни рутери в близост до тялото

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Уред за квантово лечение (био резонансна терапия)”