• Stiker_mobilna_radiaciq_oblachvane_telefon_EMG
Stiker_mobilna_radiaciq_oblachvane_telefon_EMG

Протектор срещу ЕМГ-радиация за телефони, смарт-устройства, ел.уреди

39.90 лв.

Ежедневно ние поглъщаме определени дози ЕМГ-радиацията от мобилните телефони, безжични интернет мрежи, електроуредите в дома ни.. Още от 2011 г. Световната здравна организация би тревога за риска от рак, вследствие на честото използване на мобилните апарати. Другите симптоми от електромагнитната замърсеност на околната среда са мигрена, нервност, агресия или апатия, нарушения в съня, на сърдечния ритъм, хормонални проблеми и др. За предпазване от вредните лъчения вече става задължително носенето на устройство, което да предпази тялото ни от високочестотните полета. Е-протект представлява чип, който се залепя директно върху мобилен телефон, смартфон, таблет, лаптоп, телевизор, монитор, компютър и т. н., което осигурява защита срещу електромагнитното излъчване на съответното устройство.

Изчерпан

SKU: 2819. Категория: .

Описание на продукта:

Употреба:

Стикерът „Е-протект съдържа чип, който се залепя директно върху мобилното устройство (на гърба или в близост до неговата антена). Чипът е тънък с доста красив дизайн, но най-важното – намалява в пъти вредно лъчение, правейки го безвредно за нашето здраве. Така човек защитава себе си и семейството си от електромагнитната радиация (ЕМГ).

Какво е ЕМГ?

Електромагнитната радиация (ЕМГ) е навсякъде около нас. Тя се създава от високочестотни полета на безжичните технологии -  интернет мрежи, 3 и 4 G мобилни мрежи за пренос на данни, мощните антени в нашите смартфони и други устройства. Всичко това създава около нас едно невидимо море от излъчване, което прониква директно в организма и рискува да разстрои работата на органи и системи. Не са един и два случаите у нас, които пресата изнесе, за бум на онкологични проблеми все в блокове в близост до антени на мобилни оператори. Но риск създават всички безжични технологии, Интернет мрежи и електроуреди в дома.

Цялото това облъчване допълнително товари имунната ни система, която вместо да върши своята работа трябва да се справя и с този нов технологичен агресор. ЕМГ-радиацията е особено опасна, защото има комулативно действие. Т.е. тя се натрупва в организма години наред, както отровите в храната, въздуха, водата, показват редица проучвания. В един момент обаче това може да се прояви с доста опасно заболяване, в това число и онкологично.

Свръхчувствителни хора

Швейцарско проучване, пък показа още нещо доста притеснително. Дори през това време на натрупване на радиацията в тялото ни около 10% от населението все пак имат симптоми от облъчването. Тази група хора бяха наречени електро-свръхчувствителни. При тях излагането на електромагнитни натоварвания от рутери, антени на мобилни оператори, интернет телефония или GSM, предизвиква неврологични заболявания, мигрена, нарушения на съня и сърдечния ритъм, апатия или необяснима агресия и др. отклонения в здравословното състояние.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Протектор срещу ЕМГ-радиация за телефони, смарт-устройства, ел.уреди”