• Magnezi_Cink
Magnezi_Cink

Магнезии, Цинк и B6 за физически ритъм и психически баланс

33.10 лв.

Изключително балансирана и полезна хранителна добавка с Магнезии, Цинк и витамин B6 за всеки, който иска да поддържа ежедневно своя физически и психически баланс. Точното количество магнезии се грижи за производството на енергия, цинкът блокира развитието на вредните оксидативни процеси в организма ни, а B6 фино регулира нервната система.

Опакова: 90 таблетки

Изчерпан

SKU: 165. Категория: .

Описание на продукта:

Magnezii-CinkАко водите трескав живот, изпълнен със стрес, психическо и/или физическо напрежение, формулата MagneZi B6 е специално за вас.

Магнезият, витамин В6 и цинкът формират тройка от активни съставки, които перфектно работят заедно.

Витамин В6 играе първостепенна роля във функционирането на нервната система.

Магнезият активира няколко ензима, участващи в процесите на производство на енергия, включително в балансираното функциониране на нервната система и в процеса на мускулното съкращение.

(Симптомите на магнезиев дефицит включват: мускулни спазми, потрепване на клепачите, умора, безсъние, раздразнителност, проблеми с концентрацията, кардиологични проблеми.)

Цинкът, като антиоксидант, блокира вредните оксидативни процеси в организма. Тъй, като в тялото няма големи депа за натрупване на резерви от цинк, неговата редовна суплементация е много важна.

Продуктът е разработен в лесно усвоима форма, предназначена да подпомага правилното функциониране на мускулите и нервната система и е необходим за обмяната на веществата и производството на енергия.

А резултатът е: Здраве, енергия и огромна работоспособност!

Съдържание:

100 mg Магнезий

5 mg Витамин B6

5 mg Цинк

Прием: 1 таблетка дневно

Произход: САЩ

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Магнезии, Цинк и B6 за физически ритъм и психически баланс”